Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
demokratija ne postoji
Volim majkice svima iz klix-teama.
Demokratija je demonstrirati a i dobiti batine od policije ako se agresivno ponašaš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vise nije musko
Treba im uzvratit istom mjerom. Ja da sam bio tu, tako bi bilo. A da mi dlaka s glave zafali, znao bih kako bi vratio.
demokratija vazi sano za njih za deuge ne druge oni redovno ubijaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brko je psiho, ali bi bilo bitnije da ovi sto protestiraju shvate, da je bitnije izlaziti na izbore nego na proteste... a o bitnosti edukacije i ulasku u politicki i drustveni sistem necu ni da pocinjem, to ce shvatiti mozda njihova treca generacija
Tako se postupa s teroristickim suporterima
Od kada znam za sebe na svim prvenstvima navijam za Njemačku, sve do ovog prvenstva i ove Njemačke koja je izgubila kurs.
Docekao je brat zivotom ne vjeruje da nije musko ispod haljine
bravo, ponasaju se ko divina
šake mu se osušile zeno odma to tuzi dokaz imas advokata angazuj
demokratija je umrla davno,davno,davno...
demokratija je umrla davno,davno,davno...
Auuu. Sad može da ga krivično goni, za povredu. Snimak ima a to košta u njemackoj mnogo novca, sa dobrim advokatom, samo u bolnicu na preglede i biće para.
Max Schmeling vs Ali Baba i 40 hajduka
Ova, danasnja Njemacka sve vise lici na onu iz 1939. Trebalo bi opet razmotriti Zapadnu i Istocnu, a mozda Juzna i Sjeverna ne bi bile viska.
Ima nešto što se zove interna kontrola. Istraga će pokazati šta se desilo. Ne mogu i ne treba da se svi bave policijskim poslom.
Njemci uvijek na pogrešnoj strani istorije! Prvo su htjeli da pobiju i iskornijene jevreje, a danas kada ovi provede neviđeni teror i genocid nad Palestncima, ovi opet zauzimaju pogrešnu stranu! Nadam se da će ovaj nazovimo ga POLICAJAC, dobiti otkaz!
Kakav kroše
Natovario problem na ledja dok je ziv...