Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"prizori iz Kabula su sramotni za sve zemlje koje su učestvovale u intervenciji". Nisu za BiH, koncept sramota je nepoznat. Komsic se slikao u uniformi u Kabulu kao osvajac, a sada se ne javlja o sramoti i porazu. Djon obraz. Crna gora spiskala 40 miliona u Afganistanu, koliko je BiH, sto se krije?
Da Afganistan ima naftu kao Kuvajt,iz kojeg su svim silama istjerali Sadama, drugačije bi ovo završilo.
Pa da konacno shvatite, da prekinete sve okupacije, pa i ovu u BiH. Svaki narod mora sam rjesiti svoje probleme. Stranci samo zakompliciraju.
Opustošili i otišli.
Čobani koji su po vrletima Afganistana čuvali stoku uzeli štapove i motke i isterali NATO pakt...Evropa okreće glavu i pravi se da ne vidi. Zašto EU ne napravi svoju vojsku??
Prica ista kao kad smo mi u BIH prosli golgotu i agresiju i gamocide. Na kraju sapiru savjest uprazno. A sad njima treba jeftina radna snaga za poslove koje Nijemci nece da rade . Zato ce oni da pomognu da izvuku ljude sebi za bauštelu . Samo goli interes .
Da. I sramota je isto sto se u Njemackoj ne moze vise zivjeti od jedne mjesecne plate, sramota je da jedna plata ide za stan.
Odmah ih trebate primiti jedno milion.
Smijesno a i zalosno u isto vrijeme. Karate ovu zemlju stotinama godina i sad sramota odjednom.
Što se palite na ove izjave, tako govore za svaku katastrofu koju izrežiraju i dopuste... Sutra vec ide novi projekat, već kontaktu ko je sljedeći da ga unesreće.
*ebi ga. Nije bilo nafte ko u s. arabiji i kuvajtu
Sramota je bilo pustit cetnikee da pobiju narodu u Srebrenici a Armiji BiH ste uveli embargo
Nek pomognu onda narodu koji se spašava ...
Pa posalji avione nek vam dovedu ljude! Ili ovo samo govoris onako, da si nesto rekao...
problem zapada jest što se bavi slikama "koje dolaze" i medijskim predstavama a ne stvarnom patnjom ljudi s kontinuitetom od 40 godina.