Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebra, nije vama lako. Čuj noćna mora... 1000 tona po glavi palestinca trotila, a vi o tetejcima...
Kabiri placa, US embassy placa, UK embassy placa...
(FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P) = iz ra el
Nek ne spavaju mirno oči kukavica, čitav život u strahu bili na okupiranoj teritoriji do konačnog oslobođenja. Free Palestine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P) = iz ra el
Ne radi se o brzini raketa-projektila nego o brzini zauzimanja i mijenjanja vatrenog položaja.
Izjava IDF-a: jedan nam je vojnik izgubio patike tokom udara rakete, drugi kapu a treći privjesak za ključeve, sve ok. Realnost: tuce komada u džidžuke potamanito.
50ti komentar, kako vrijeme prolazi Hzblh unaprijedjuje svoje oruzje. kad krenu da napreduju nametnuti ce im prinudni mir=dayton ludilo.
Da bi pisanje bilo korektno treba uvijek naglasiti da je IDF tzv odbrambene snage koje vrše agresiju na Liban i okupaciju na teritoriji Palestine
Deane Džebicu, koji pišeš ove petokolonaške tekstove i koji si na Klixu zadužen za Palestinu - imaš li savjesti? Proganjaju li te snimci djece iz Gaze?
Izrael je napao druge drzava. Kako se izreal brani ? Ove placaju zionisti da pisu ovako. Sramota
Uozbiljite se vec jednom.
ovo je vise za zabrinuti se, nego za pohvahliti
Odlična stvar, gledaju li ovo oni iz bratstvo Novi Travnik?
Odlična stvar, gledaju li ovo oni iz bratstvo Novi Travnik?
Izraelske ODBRANE??? Ovo je Bosna, a odbrana nikako ne moze biti na tuđoj teritoriji. KLIX-ovce koliko vam placa Kabiri?
Uh, što dobro izgleda, sad nemam sumnje da će pobjediti Izrael, ne zna Izrael šta ga je snašlo.
vrse invaziju, a ovdje se koristi rijec odbrana, zna se ko je agresor
Klix treba promijeniti ime. Nazovu se npr. HamasX ili HezbolahX. Ovi administratori mi brisu komentare koji ne sadrze niti govor mrznje niti ista lose u sebi osim osudu ljudi koji cine zlocine (bez obzira na ime) a dozvoljavaju komentare podrske Hamasu i Hezbolahu koji cine slicne zlocine (uz IDF naravno). Gdje to sam ja roden mati moja.
Klix je privatni portal, nije javni pa da imaš pravo na slobodu mišljenja. Ovdje admin ima pravo brisati komentare koji mu se ne svidjaju (npr. kritika Hamasa ili Hezbollaha).
Ipak je to sarajevski portal, na kraju krajeva.