Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su kratko zove ratni zločini. Lakše ti je da sumiraš ali ako sumiraš isključit će ti i mikrofon i vodu,struju,internet a na kraju možda i život. Pitanje je zašto se plašite izraelita ?
Namjerno ih zovem izraeliti jer to nisu Jevreji. Jevreji nisu ateisti a 55% Izraela je radikalno ateističko u Tel Avivu iznad 80%.
Izrael je Amerika. A rat protiv Izraela jednako je rat protiv Amerike.
GENOCID!
Čisto sumnjam da je tako mislio jer je cijeli svijet pustio Izrael da izvrši genocid nad palestinskim narodom i glasalo je 14 zemalja za rezoluciju un- a da se zabrani dostava humanitarne pomoći u pojas gaze zato što cijeli svijet slavi patnju i stradanja palestinaca
Ovu Jonasovu izjavu jos nije objavio ni jedan od vaznijih portala u Norveskoj VG ili Dagbladet, iako su mnogi novinari culi ovu njegovu izjavu, jer dobro znaju da veliki dio norvezana u ovom ratu u Palestini navija za Izrael.
Bolje je da ti pogledas koje vlasnik tih medijskih kuca.Narod je uvijek bio za pravdu pa tako i sad.
Moja omiljena skandinavska nacija. Bili dominantno antifašisti u drugom svjetskom ratu (uprkos Kvislinzima), a evo vidimo i danas su.
To zna čitav svjet. Ali običnog čovjeka niko ništa ne pita.
Nećeš ti dugo to pričati jarane. Ućutkaće te.
Svaka mu na mjestu.
Glas istine je sve jaci. Izrael je teroristicka drzava!
Svaka civilna žrtva rata je nepravedno ubijena, nebitno s koje strane bila, ali ne možeš bombardovati bolnice samo zato što si čuo da se neko ispod nje sakrijeva. Tako sigurno nećeš ubiti onoga ispod bolnice,nego samo one u bolnici
Zato Is.il Ham...as hesbo..lah i ostale slične organizacije koje te.kbire kao jučer ispod starog mosta ratuju po pravilima.
Prvo se mora dobro opravdati da na kraju rekao koju rineč istine i opet će žestoko biti kritikovan.
najlakše je pričati samo, a ništa ne poduzimati
Svi vi lideri danasnjice te u isti lonac ,prokleti bili