Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klošari jedni licemjerni, sjeme vam se zatrolo. Što ne odgovorite u Gazzi?
A sto ne odgovore Arapi nekad?
Aha,da Skandinavci odgovore a Turska i babo Erdogan, Irak,,Iran, Saudija, Jordan, Kuvajt, Liban, Egipat..oni ce da sjede i dundule shishu. Aferim za,tvoj glupi status..
20000!? Toliko u ukrajini pogine i bude ranjeno za heftu.
Znao sam da ovdje ima mnogo stručnjaka, ali nijesam znao da hin ima ovoliko.
Bože kao najava neke igrice trailer, to nije osjetilo sirovog rata ni sekunde.....samo za fotkanja
To Rusi pometu za 24 sata.Ne znam kako se NATO planira odbraniti od supersoničnih raketa koje jete 10-15 puta brže od zvuka i pri tom manevriraju.Da ne računam 50 000 teških artiljerijskih cijevi, od moćnih topova 122 mm,haubice 155 mm,raketna artiljerija uključujući sistem TOS.NATO-ova prevlast u zraku strateški više nije prednost zbog PVO o kojem nije potrebno ni raspravljati.
Nakon početne razmjene vatre sofisticiranog naoružanja čiji broj je limitiran ostaje im da se suoče u klasičnim kopnenim borbama.Za to im treba 5 miliona vojnika koje nemaju.
Pojma ti nemaš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Reci da je Rusija prijetnja poslije ovoga je suludo. Rusija je ne jedina, ali najveca prepreka ZLU na ovome svijetu.
Bliži se europski rat, nako 100 godina biće razrušene i Švedska i Norveška, biće i Rusija ali oni su navikli a skandinavci nisu. Svuda radijacija, zagađenost tu više ni trava neće rasti. Jao si ga vama pobjegulje stiže vas ruka pravde.
Izbaci ih palestinu i nek vjezbaju
Sa transdžender lgbt oficirima i vojnicima možete ga samo popušit, hipersoniku nemate, medijski rat vam je sastavljen od 99% laži, nakon masovnog pokolja žena i djece u gazi gdje aktivno učestvujete imate imidž djecoubica, nato je tigar od papira i vampir žedan dječije krvi!
Rusi su stalno u nekim ratovima. Ovi....rt vidili na igricama. Pregazili bi ih. Ovi nemaju istoriju ratovanj. Meki, nisu nikako spojivi s ratovanjem. Nek izazivaju, bit će plakanja, 😂😂😂
Bespotrebno izazivanje. Zar iko od tih idiota misli, da e ovo nešto uznemiriti ruse??? Kreteni.