Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo se s punim pravom može zvati, specijalna vojna operacija.
Propast rusofila.
U sumskoj i sr nestasica sedativa hahaha, panika zavladala.
Ja sam definitivno ubjedjen da je ovo taktika Rusa i da ce ovo biti kraj Ukraine.Oni koji su bili u ratu znaju o cemu pricam bez da simpatisem ili navijam za bilo koga.
Kazu ljudi iz Srbije da je ovo takticka taktika i da Ukraina sve vise i vise upada u zamku.
Genijalni strateg i vječni predsjednik Putin je sve ovo predvidio. Sačekajte još koju godinu. Njegov cilj je da smanji Rusiju.
Mozda je predvidio jos jednu ovakvu specijalnu operaciju. Hocete li nam reci nesto o tome?
"Manevarski rat" omg!
Najnovije iz ukrajine edinitse grupe trupa "TSentar" oslobodile su mesto Sviridonovka u DNR, ukrainska armia izgubila e vishe od 500 vonika, dva oklopna vozila, americhku khaubitsu M777, khaubitsu Msta-B, tri khaubitse D-30, tri samokhodne khaubitse "gvozdika" i drugo oruzhe ...koliko podsjeća na klix vijesti
Pokazali Rusi da imaju SLABU vojsku. Ameri ce ovo nanjusiti i napasti uskoro.
Ma ide sve po planu za Rusiju hehe
Putin je reko ovim u Kursku "bre vas niko ne sme da bije".
Rusi samo znaju za jednu frontalnu taktiku spaljene zemlje gdje ih nije briga za svoje vojnike i opremu dok Ukrainci vrlo mudro koriste svoje resurse, to je odraz ratne doktrine kada sa manje resursa postizes vece uspjehe.
Koliko moraš biti glup ili neupućen, pa da ne shvaćaš da su sve ovo vojne doktrine zapada, njihovih instruktora i njihovog oružja. Ukrajinci služe kao prevozno sredstvo...
Sto bi reko negator Strahinja iz Bratunca, nisu se zagrijali
Jest, nadmudrila, a na Kursku nema nikakvog pomaka za njih, dok na drugim linijama rusi zauzimaju brže nego ikad.
Mhm mhm hahahaha
Pomakao se neki most, gasovodi...stotine vojnika, 200 000 civila
Rusija je unistena za narednih 100 godina. Dobice teritoriju ali izgubiti sav kredibilitet kojeg su imali prije dvije godine.
Koji su ovo likovi kad bi Rusija 100%podržala Palestinu sutra u feder bih bi se vijorile izraelske zastave
Protiv okupatora još od Osmanlija?
Internet brigada Vuk Branković masla parizer i strpljivo čeka ruse.