Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatne kašike su bile i ostale motivacija
Isto kao da je uništiti tenk - ništa, lagano, a avion, et malo veći napor. Pa druže 3 dana za tenk a 5 za avion je malo, pravo malo.
Reklo bi se da je život vojnika u ovom ratu najjeftiniji..
hoćel bit zlatnih kašika, znal se šta
jedan mudri covjek je i nama obecao da cemo jesti zlatnim kasikama kad prezivimo haha
Jadni ovi ljudi, zajebavaju se sa njima
Ne bi Rusi imali para da po marku daju za sve sto su spalili.
Neki ćete da poginete, neki ćemo da se vratimo... Ali kada sve prodje, iz Minkena i Opatije...
malo je to.Ja sam na Dobrinji dobio 5 dana ako operem ogromnu drvenu kacu za kupus
Vojna verzija reality showa! Zaboravite na influensere koji dijele savjete o fitnesu i kuhanju - pravo uzbuđenje sada dolazi s bojišta. Ukrajinski vojnici postaju pravi hit na društvenim mrežama dok uništavaju rusku tehniku za dodatne slobodne dane. U međuvremenu, Rusi i dalje pokušavaju shvatiti kako njihova motivacijska shema nije postala viralna kao ukrajinska. Možda je vrijeme da angažuju PR stručnjake - ili barem nekog tko zna kako pravilno koristiti hashtagove.
Ove Ukrajince nafuravaju kao da su u video igricama,još malo pa će dobijati i tokene,samo neće moći skinove kupovati.
haha
Kad čovjek pročita komentare shvati s kojim idiotima udiše kisik! Ali nebitno, kad je riječ o nesposobnim rusima kao drugoj vojnoj sili svijeta, idioti moraju shvatiti da je ruska vojna doktrina obrambenog karaktera dok je miroljubivi NATO uništio sve zemlje u kojima je uvodio demokraciju! Kada obrnemo tezu NATO je taj koji je vojno impotentan protiv Rusije u ovom sukobu!
Kada obrnes istinu dobijes laz, to je tacno.
može li se na bolovanje otići?
Ako te spuca RPG onda doživotno odsustvo
Ruka 2 dana, noga 3.
Pokazalo se da su nikakvi borci, sa silnom tehnikom koju imaju i milijardama eura koje primaju. Poput srba su, nikakvi.
Jel bas da se to pokazalo? Rusija, hej RUSIJA, se muci s njima 2 i po godine da bi zauzela Bahmut, Avdiivku i par sela oko Harkova iz kojih su vec jednom bili pobjegli kad je oslobodjena cijela Harkovska regija.
@NATO1999 Naravno i Rusi su poput Srba. Ista taktika.