Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko antipatična že*skać.
Ankete haha koje? One iste koje su rekle da trump gubi prvi put ? Ma bas vam uzimamo za ozbiljno
Krajnje antipatična osoba
Samo Josip Broz Tito!
Uuauu, impresivno
Pa.samo.ze te drzave I racunaju.
ŽIVIO BIL KLINTON
Ima kez od Irana do Egipta.
Jedna zanimljiva stvar političari SAD se umjesto na ustav SAD-a kunu Izrael slučajnost ili ne?
Veoma antipaticna zena koja se nazor smije, ovaj bar ima karizmu...
Sve su to ista G o v n a
Potpuno nebitno koliku prednost ima u direktnom omjeru. Sve sto je bitno hoće li uzeti 3 ili 4 ključne države a sve su prilike da neće. Demokrati su najgluplja stranka na planeti. Spremite se za 4 godine Trumpa.
Ova vodi Bajdenovu politiku , pobit ce sve
SELAM BABO JA BI KOD TEBE U JORDAN NEĆU SE VIŠE DROGIRAT HERIOINIMA OSTAVLJJAM SVE I OVA ME OSTAVILA NEĆE NIKO KAŽU HORSAŠ A JA SPORTAŠ VASHAZBEZAHT!?! ZAVRŠIO SAM OSNOVNU A DO 35 I SREDNJU NOĆNU, PRAVIM EKONOMSKE ANALITIKE I PRATIM POLITIČKU SCENU, GLASAO SAM ZA VOJVODU MANDU SELAM BABO U JORDAN
bravo