Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare i sve same insinuacije i gluposti. Naravno da će reći da nastavak rata zavisi od njegovih boraca. Nato im je davno obećao pomoć i pomaže. Ali ako ne budu imali ratne sreće i logistiku Rusi će ih pobjediti. Oni se brane i tu je prednost ali Rusi su i dalje jaki i brojni tako da je svašta moguće...
Cek, jel to stvarno lik rekao da mu je cilj iscrpiti Rusiju🤣
Ma kakva taktika ,kakvi bakraci. Potpisuj primirje i zavrsavaj to. Da vas je ko Rusa malo je. Nego mir ,mir ,mir dok ima jos ko ziv.
Ovaj je predvodio taktiku u Bahmutu, pa je tamo izginulo do sada najviše Ukrajinaca.
Prema grubim procjenama u Bakhmutu je poginulo oko 20 hiljada Wagnerovaca, i oko 70 hiljada ukrajinskih vojnika. To su podaci koji se mogu provjeriti. Bakhmut je bio klaonica za Ukrajince, to je općepoznata stvar.
Odgovarajući na pitanje kada će rat završiti i kakva je perspektiva njegovog što skorijeg završetka, Sirskij je rekao: "Sve ovisi o razini podrške i učinkovitosti naših akcija". Prvi Ukrajinski zvaničnik koji se ne oslanja na zapad niti smatra da pobjeda zavisi od stranaca. Bgm ima karakter!
Onaj Zelenski samo kmeči da sve isključivo ovisi od zapada. Lik bukvalno omalovažava ukrajinsku vojsku...
🇺🇦✊
Ovaj Sirski je izgubio sve bitke koje je vodio. Zaluźni je bio puno bolji komadant, ali ga je Zelenski uklonio zbog svoje velike popularnosti, i zato mu je konkurent. Ukrajinci su tek sad u pravim problemima jer im na čelo vojske dolazi puno lošiji komadant
Zaluźni nije smjenjen zato što je bio loš komadant, nego zato što je bio jako popularan medju ukrajinskim vojnicima, i kao takav je bio opasan za Zelenskog. Bio mu je velika konkurencija. Rusima će sada biti lakše kad su na njegovo mjesto doveli manje sposobnog Sirskog.
SMANJIT CETE INTENZITET GENO***IDA ILI POVECATI ????!!!!