Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom ratu , prva žrtva je ISTINA!
Sakrij istinu nebeski zločinče 90ih.
AP je najjači medijski kanal
shitsraelski teroristi ne mozete sakrit od ociju svijeta genocid koji vrsite u Gazi
Jesul ovo oni što su nama predstavljani za zemlju demokratije Istoka? Drugi put kad nam budu predstavljali neku zemlju kao zemlju demokratije odmah znajmo da je riječ o najvećim huškačima , piratima i teroristima
Izrael potpuno gubi razum, ponaša se isto kao Hitlerova Njemačka, Miloševićeva Srbija ili Putinova Rusija. "Mi smo žrtva, zato nam je sve dozvoljeno", "Mi se branimo, zato ne možemo biti zločinci", "Mi znamo šta je istina, novinari su špijuni i strani plaćenici" - sve je to viđeno ranije.
gooUser1716149833 Možda zato što su prihvatili nacističku ideologiju? Ne bi oni bili paranoični da ih svi ne proganjaju.
Doneseš zakon da je Al Jazeera prijetnja Izraelu a onda nasumice koga hoćeš da ugušiš optužiš da radi za Al Jazeeru! Jednim Joker Zakonom pokriješ cijeli NaZionizam! Nacisti su bili mala maca za ove spodobe!
Kad su Rusi cenzurirali medije to je bilo na sva zvona udar na demokratiju, strahota itd... Ovi gori 10 puta. Sreća ima Instagram, TikTok pa ljudi vide sve
Neosporni fašisti, nacisti, ološ ljudski