Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nizozemci jako tolerantan narod i prisvijecen narod i ova farsa ce zavrsiti kao u engleskoj na izborima.Evropski populisti zaboravljaju cinjenicu da se demografija davno promjenila dolaskom migranata u 70-tim i nastavila sirenjem eu u 80.i90.Zatim nesretnim ratovima i izbjeglicama.Zlonamjeno je trvditi da su sa bliskog istoka ili sa balkana.Zlo je u retrogradnim politikama balkana i istocne evrope koji nemaju demokratske tradicije i mehanizme.
Neće izdržati ni do novembra.Način na koji funkcionira wildersova partija je slično vladajucoj partiji u rs.Interesanto je da su im principi i nacin djelovanja u parlamentarnim raspravama isti što ukazuje na činjenicu na populizam i želju za foteljom.Sama vrhuska pvv je puna diletanata i nesposobnih koji svoju šansu traze u istoj.NL je prepuna poljaka,ukrajinaca,sirijaca i studenata iz stranih zemanja , vecinim iz afrike itd..
Kad če više pameti ovi kulturni zapadni političari doči hoče I 3 svj rat da započnu sa svojom opasnom retorikom
Ovaj bi ko karamans don't shoot the piano player