Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se deportujte i vratite Ameriku nazad Indijancima!
Malo sta što narancasti priča ima veze sa realnosti. Priča za ljude kojima razmisljanje ne ide baš najbolje.
BRAVO BRAVO BRAVO, ŽIVJELI WHITE PEOPLE !!!!!!!!!! T R U M P !!!!!
Zar u USA nisu svi evropski migranti? Mislim tako je nastala ta tvorevina
onda bih morao on sam sebe da istjera
BRAVO BRAVO BRAVO, ŽIVJELI WHITE PEOPLE !!!!!!!!!! T R U M P !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ide se za ljude koji su ilegalno usli u USA. I nama smeta kad nam migranti prolaze kroz drzavu a Trump je lud sto zeli to isto zabraniti. Migranti dobijaju tamo od Bidenove vlade vise para nego ljudi koji su nastradali od Miltona. Pa razmislite sta pisete po komentarima.
Ne daj Boze ovoga na celo USA
Kad mislim o Trumpu sjetim se onog crtanog filma Walli-Gator gdje Walli pita dobru vilu da mu ispuni 3 zelje. Posto je 'Wali' bio na divljem zapadu zapita on dobru-vilu da mu 3ca zelja bude da postane najbrzi revolveras na divljem zapadu. I tako Wali poceo najbrze pucati ali je svaku metu promasio. Sta hocu da kazem jeste da Trump ima inteligencije da 'brzo puca' i da realizuje svaki dan drugu ideju i on bih takav bio da postane presjednik, samo posljedice po svijet mogu biti ogromne.
obicni kvarni populista
po tom zakonu imigranti su i Glupanovi(citaj trumpetini ) preci !!!
Pa valjda čovjek misli na preko 10 miliona ilegalnih stranca, koji su ušli u Ameriku bez ikakvih provjera na granici , granica je širom otvorena od 2020 godine..Kamala Harris bila zadužena da to reguliše od strane Joe Bidena
Zanimljivo kako glabavci Bajdenovog malog zaborave napisati ILEGALNE imigrante.
Hegeli, Evropski probisvijet je i stvorio Ameriku, na krvi humani, plemeniti, u harmoniji živjeći sa prirodom Indijanaca.
Jel ima neko da pokrene priču o genocidu nad Native Americans takozvanim indijancima i rokovima iz Afrike?
vratiti sve iz EU je govor mrznje aferim za kliks
Sa njim ili bez njega Amerika je najvece zlo svijeta
Hahaha 1798. godine su indijanci još bili glavni tamo.
Nek mu neko da tablete
Pa zar ima neka drzava koja voli migrante i strance?
Ko je to evropljanin prije nekoliko stoljeća dobio vizu od indijanaca?