Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadni svijet a na to mislim izraelsku agresiju na palestinu,bombardovanje civila..djece uz podrsku amerike i generalni licemjerni odnos zapada prema Muslimanima ce neminovno okrenuti Muslimane prema rusiji.Mozemo putina i rusiju simpatisati ili ne ali kad ste culi da je neko u rusiji javno spalio neku svetu knjigu.ismijavao karikaturom..
Sanjaj. Rusi muslimane koriste kao topovsko meso, a Kinezi ih drže u logorima. Bošnjaci su vrijedni radnici i poštovani građani u Njemačkoj, USA, Švedskoj...
Bošnjaci se u Njemačkoj, USA, Švedskoj i sl. ne ponašaju kao muslimani, ne odijevaju se javno kao muslimani iz gore pobrojanih zemalja, trude se da se asimiliraju što više da liče na svoje domaćine. Kada bi ih te zemlje poistovjetile sa muslimanima Magreba, Bliskog Istoka koji npr. zadržavaju tradicionalno odijevanje svoga kraja, imali bi drugi tretman. Tako da se radi o potpuno različitim poređenjima..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zar nisu? Šta su pripadnici Akhmat Sila i ostali Kadirovljevi istomišljenici, te silni Dagestanci, Ičkeri, i metar ostalih dobrovoljaca. Možemo se ne slagati sa ruskom politikom, u Rusiji najbolje koegzistiraju Islam i Kršćanstvo, Putin prvi nije pristao na zakon o zabrani nošenja hidžaba u ruskoj fed. govoreći kako se o tome ne raspravlja..
Ovako bi i nas zvali srbima da se pustimo. Kakav gruzijac cobra ti si RUS
Kada se iscrpi mržnja ide se na ljubav jer u suštini tu nema razlike jer vlast hoće samo energiju ljudi! Btw to je kao kod ireverzibilnih turbina koje uzimaju energiju vode sa jedne strane toka a kada se iscrpi ona koristi povratni tok vode i tako u krug! Zato nije čudo što se ljudima uvijek nešto vrti u glavi a ne konta od čega je!
To je istina pa rat u Palestini je započet samo zato da se Islamske zemlje zabave o sebi i udalje od pomoči Rusima. Svi su skontali šta ovi rade napadaju jednu po jednu zemlju i tako redom.
Pa idite vi iz entiteta braniti Rusiju. I ostanite tamo
hahah legendo čitaj smisao haha komentara
I jesu isti
nije bitno koje si vjere. bitno je da si sirotinja jer nece sigurno sinovi oligarha iz moskve na prvu liniju.
I jeste rat protic 6l0hNcta
Pokazite Dodiku
Kad sagledaš stvari realno,Amerika je mogla zaustaviti rat ovdje,a nije. Zaustavila ga je kad je ARMIJA BiH bila pred pobjedom i servirala nam ovo što imamo. Najviše su nam pomogli Pakistan i Iran,htjeli priznati ili ne. Zapad ti je na čelu sa Amerikom uveo embargo i uzeo i ono malo pušaka što smo imali.
...nadam se daje to sarkazam sto pises
Nice try but ...
My Russkie ponižava ostale nacionalnosti u Ruskoj Federaciji i baca na asimilaciju! Pravilno bi bilo My Rossiyane! Kao kada bi neko za Bošnjake, Madjare, Bugare, Vlahe, Cincare, Makedonce etc rekao mi smo Srbi umjesto Srbijanci!
Jedva čekaju da vrate Konstantinopol u svoje ruke a vamo "prijatelji" m us li mana haha!! Komedija!
To je davno najavljeno po predajama da ce ipak pravoslavci i muslimiani ujediniti. Sigurno je to samo pitanje je vremena.
Prestani da gledaš Imrana Huseina. Bice ti bolje
Sta ce Dodik reči na ovo haha
Komsije na aparatima haha
Svakome sa 2g mozga zna da je isti rat u pitanju u Ukrajini i Palestini isti podrzavaju i Ukrajinu i Izrael, Zlo to je zlo koje svuda pravi ISIS, ALKAIDE, Korone, ruse Libiju pa Irak , lazu da je Irak imao oruzje za masovno unsitenje isto bi proslo i niz drugih Muslimanskih zemalja da nije Rusija intervenisala u Siriji jer po planu Clarka kucajte "clark destory 7 Muslim states" plan je bio nastaviti unistavati islamske zemlje
Ovo nekome smeta ali to je njihov problem zasto smeta isinta to samo moze da covjeku poboljsa zasto sebe lazete? postoji i ona teorija da ste toliko niske intelegnicje da stvarno mislite u zvanicne teorije CNN koji vam kaze da je Irak imao oruzje za masonvo unistenje ili da je Libija sta je ono bilo objasnje teroristicko leglo a Libija bila drzava za pozeljeti, danas su nazalost u gradjanskom ratu i onda su je napustili zapadnjaci kad su napravili taj gradjanski rat