Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli stvarno mislite da Iran neće udariti na Izrael? Pa svi njihovi zvaničnici uključujući i vrhonog vođu su to potvrdili. Neka strpite se malo prave se jaki planovi nije lahko udariti na nekoga ko iza sebe ima najveće vojne sile.
SHTA SAM REKAO!!!!
Šta si ti rekao? Očigledno ne kontaš šta se dešava, valjda će imati obraza se izvinuti kada se napad desi. Vrlo si uporan da kritikujes jedine zemlje koje podržavaju i pomažu Palestince. Idi gledaj Pezića.
Sta kažu naši ljubitelji Irana? Po čemu su to bolji od Turske i drugih? Samo ovo ćemo,ovo ću ti a svi gledaju svoj interes!
Bravo, majstore. Svim silama trudio se rus da preko Hamasa uvede Iran u masovni rat sa USA žrtvujući nevine palestinske civile. Auuuu, kakva je ovo šamarčina Kremlju i demonstracija državničke mudrosti. Kapa dole
Doci ce aBd na 30 godinejicu genocid u Srebrenici
Samo dodo prkosi Ameriki
Iran kako je kreno na kraju ce i oni pocet bombardovat gazu
Oni vec odavno bombarduju Gazu. Iran, Amerika i Izrael koordinirano rade na Bliskom Istoku. Za sve usluge do sada dobio je cetiri sunnijske prijstolnice: Bejrut, Damask, Bagdad, Sana, a kontrolira i Bahrejn. Iran nikada nece pomoci ni jednu sunijsku drzavu. Po njihovoj ideologiji Jevreji su im blizi od sunnija.
Domaći veh bossi su navijali da Iran uđe u rat s Amerikom te da i oni (SA, UAE,..) pripomognu Izraelu i Americi - da ga vrate 50 g. unazad.