Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko znam Kur'an potvrđuje i Bibliju i Toru. Cijepanjem Kur'ana, pocijepao je i svoju Bibliju
Evropljani su vecinom ateisti
10% Evropljana se izjašnjava ateistima a u svijetu ih sveukupno ima oko 200 miliona što nije ništa naspram 8 milijardi ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Allahu dragi ! Ovo ce biti prvi ljudi koje ce poravnat !
Poslije ovoga tek ce imat islamofobiju od Allahove kazne
Barbari
Muslimani hrle u te zemlje u potrazi za srećom. Čudo jedno.
I šta je dobio time, možeš pocjepati 100 knjiga i popaliti Biblija i Kur'ana i šta onda, koga si zaje. ao, bgmi nikoga, samo si budala i psihopata, na ovo ne treba da se lože vjernici, svako svoje zna, a ovi što pale i crtaju karikature ništa ne postignu kad ih se ignoriše, onaj ko je vjernik, za sebe je, i ne treba da se obazire na ove psihopate nesrećne
I ja ne podrzavam Mein Kapf pa ga ne cijepam nego sjednem, procitam i ostavim. Ali to je ta zapadna kultura. Zamisli pocijepas listove bili koje knjige u 21. stoljecu i sebe smatras naprednijim od drugih. E, na sta je Zapad spao. Jadno!
Ovo nije udar na Islam, muslimane i Kuran. Ovaj covjek pokazuje svoj nacizam i jednu kulturno-svjetovnu zaostalost.
ne razumijem ljude koji se pale na ove crve koji cijepaju i pale Kur'ane.. potrudite se da čuvate Kur'an u vašim srcima i djelima, a Allah je rekao da će čuvati Kur'an do Sudnjega dana tako da ne sikirajte se za to.. ne sjećam se da sam ikada pročitao da je neki musliman zapalio Bibliju tako da to puno govori i odnosu i poštovanju islama prema drugima..
E sad si najebo kume sad si najtrazeniji
Mozes li otkinut znanje hafiza ? Ja budala jbt, pa ovo samo sebi rade , sa ovim islam samo ojaca !
Sta ako neko skine kuran ili bibliju u pdf pa je baci u smece na kompjuteru?
hvala bogu pa me moja vjera uci da tudje ne gazim i da tudje postujem...... iako sam nikakav musliman u biti - ovo boli jer racionalnog razloga za ovakav postupak nema.....
Ovo on radi iz straha. Drhte mu ruke. Dolaze janičari.
Ja bih zamolio ove što imaju na FB profilu sliku cvijeta srebrenice, pa nakon nje sliku ukrajine, da ne brišu tu sliku ukrajine. Ostavite da znamo da ste munafici i da nemate pojma.
Čuj bio sam i pod policijskom zaštitom?!?! Pa da je bio sam ne bi smio ni uraditi.
A smijem se kladiti da nije pročitao ni 5 stranica. Ni sam ne zna šta cijepa, ali to je sada IN. Njegov završetak će biti kao i ovog Kur'ana, a jedan pocijepan Kur'an ne može našteti islamu niti samom njegovom postojanju. I sve da uspije na svijetu uništiti, imaju ga hafizi u glavama. Čuvaju stoljećima.