Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
negdje sam pročitala kako trebaju proći mjeseci da se tlo Turske smiri. Amin Bože da prođe sve ovo bez ijedne ljudske žrtve.
kako brate majke ti
Vala kada je na Balkanu bilo zemljotresa 2019 godine, to i jeste tačno, trebat će dosta mjeseci da se tlo smiri.
Turisticke agencije i dalje nude putovanja za Tursku. Sta je njima?
Ovo je kao npr da je kosovo pogodilo zemljotres,godina je 98a a vecina 90% unesrecenih su siptari.ko da turke zabole za kurdima mozda oni i slave
nesto se krcka izpod zemlje
Baš su se nameračili na Tursku...
HAARP
HAARP ti u glavi
Haha tipicni komentar SDA ahbaba
Stali su na stranu Rusije. Da vidimo sad kad je zapelo gujci odakle ce pomoc doci. A i ovi drugi rusofili nek dobro gledaju kad dodje "stani pani" ko pomaze a ko "gleda svoja posla".
imas internet pa nadji sebi. Kad je rusija kome pomogla? ni njihov narod van glavnog grada nema sta jesti i zivi stilom zivota od prije hiljadu godina. Odi malo nekad tamo, ne gledam samo sta ti Rusija servira centar moskve da gledas preko tv.
Bože dragi jadni ljudi žalosno
Objasniti polupismenom covjeku kako funkcionise religija je glup posao..Zato postoje ateisti, I ostali.. Pisu ovdje u komentarima zbunjeni I sa namjerom da ponize vjernike...
Ovo je po karti u blizini Antalije i Alanije. Nista od Turske i ljetovanja ove godine tamo. Ovaj put ostavljam srbijanske zenske guzove da ih Turci sami gute a mozda nece ni one tamo. Prepale su se sigurno i one pa ce za UAE i Katar kod šejkova na razradjivanje.
ovo bas kriza prava
Jel' samo ja ne volim ove ped.re i at.iste,,da vidim po lajkovima jer možda je do mene
Boze sacuvaj ih u uskusenjima.
ti koji brišeš komentare mora da si mrtvi ćifut ubleha pa ti komentari strucnog karaktera smetaju.....
Strašno neka im je Bog u pomoći.
HAARP aktivan opet .
Da. U Americi isto: ZATO IM PADA SNIJEG! 😂😂😂😂😂😂😂