Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rade Armenski vojnici u Azerbejdzanskom NK?! Tjeraj bandu.
Umjesto da se pucaju baklavama, oni granatama.
Jadan onaj kog rus brani a grk hrani. S time da se Grcka malo i uzdigla zadnjih par godina...
Karabaja mora dalje
Ovako se brani drzava navaljas MTSA konsolidujes populaciju,samo i samo ulazez u vojsku i ko te ruzno pogleda izbijes mu zube i vilicu a ne da trpis vepra svaki dan
Azerbaycan 💪
Ovi armenci traze gujici čepa
Isto ko i srbi kod nas
Ne postoji " sporna teritorija" vec UN priznata teritorija Azerbejdzana koju Jermeni uz podrsku Rusije prisvajaju 20 godina nesto slicno manjem entitetu BiH I Srbiji . A vidimo kako su ih rusi tamo " spasili" bukvalno na granici a tek bi hiljade kilometara duboko u Nato teritoriji
Armenija se bila oslonila na Rusiju
Pa zato je « iznenada « opet planulo
@ArasBLz Oko moje ili ti nisi dovoljno obrzovan za ovu temu ili si malo poglup. Armenia je dio Ruskog vojnog saveza (Collective Security Treaty Organization) dok recimo Azerbejdžan nije. Armenijska vojska (koja je u jednu ruku siromašna, jadna i stara) je uvezana i pripada Ruskoj operativnoj sferi, dok je Azerbejdžanska vojska moderna, sa novom tehnikom i vojskom koja je trenirana i naoružana od mnogo NATO članica od kojih su neke Amerika i Turska.
Mislio sam da su potpisali mirovni sporazum gdje je Armenija priznala napredovanja Azerbejdzanaca? Kako sad opet izbio sukob?