Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecate se one sarene laze o Turskim Tenkovima i Helikopterima ?XD
Cijeli turski program dronova je zasnovan na izraelskim nacrtima. Da ne govorimo da pola turske lovacke eskadrile Izrael servisira po ugovoru o nabavci (Izrael je inace Turskoj prodao svoje F16ke uz ugovor o servisiranju, a Bayraktar je nista vise nego poturceni IAI Heron, samo slabija verzija). Turska kroz odnose i trgovinu sa Izraelom godinama indirektno podrzava napade na Palestinu, a Erdogan kod svoje neskolovane mase kupi poene kontra pricama
Ahhahahaahhaha izvor: vjeruj bratu!
Ovakvog debila i lažova se dugo nije moglo naći na klixu. Konju, Turska nije nikad kupila polovan F-16 jer Turska proizvodi svoje F-16 ne samo za sebe već i za Jordan i nekad za Egipat. Turska isto tako servisira avione od 10 NATO zemalja. Radi svoj Block70 upgrade za starije F-16. Dronove su oni sami počeli raditi prije 12 godina kad je Obamina administracija zabranila izvoz svojih. Razvili su odličan i veoma uspješan program. Ti možeš samo plakati u svojoj mržnji trollu glupi.
Imate sad priliku gdje da testirate i letjelicu i svoju cast ,ukoliko je imate jos a nemate je.
Preskupo je ovo, TB-dvojka je zakon: košta 5 puta manje nego raketa koja ga obara. A prije nego što ga tvoja skupa raketa pogodi, on je već javio odakle je lansirana pa lako možeš da izgubiš i cijeli sistem, vrijedan više stotina miliona.
Šta bi od obećanja Palestini u vidu naoružanja?