Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pokazatelj da se Izrael nikad više neće vratiti na staro. Ono što je učinio u Gazi zauvijek će promijeniti ionako do sada medijski održavani pozitivni Izrael u Svijetu.
Slaven Raguz na aparatima
I ne samo to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokolj u Gazi će definitivno promjeniti shvatanje čovječnosti, humanizma, sigurnosti, povjerenja, istine, duplih aršina, licemjerstva, cidage.no, vjere i povjerenja.
Ko hoće nek pročita kadirijev intervju na avazu. Pogan došla i u bosnu . Kaže ne priznaje fincija . On je jedini legitimni predstavnik jevreja u Bosni. I naravno nastanio se kod legitimnog čovića u kamenjar. Uložio u zrinjski i aluminij uzeo pod zakup.
Ja, kao Evropljanin i musliman, učiniću sve što mogu da Evropa propadne. To je moj odgovor na fašizam. Selam
BBC je cionistički, šta očekivati od njih.
Jel se to kršćani bude iz velikog sna, pa kao hoće malo da progledaju.
I to u Engleskoj zovu demokratijom i slobodom govora. Ovo je diktarura, i nista vise.
Covic, Kabiri , i HdZ klika na aparatima. Oni kazu da i papa laze
KAKVI BBC I TV TO SU ODAVNO SMECE KOJE OBAVJESTAVA STA SE NAREDI A NE KAKVO JE STVARNO STANJE .PREKO NJI OVI NESPOSOBNI VLADARI STITE SEBE LAZU KRIJU PISU KAKO NJIMA ODGOVARA.KAD POGLEDAS DEMONSTRACIJE HILJADE KANALA NIKO NE IZVJESTAVA SVE SE KRIJE.SAMO STO JE U NJIHOVU KORIST O TOME SE PISE IZVJESTAVA NA TV SVE SMECE POSTALO.
Ono sto Izrael i cionisti ne razumiju jeste da ce u svijetu Palestinci cak i ako ih sve ovi pobiju biti pozitivci, a oni negativci. Ubijaju nevine ljude na pravdi boga, zrtve su uvijek uzdignute i idealizirane kroz historiju. Ni Isus da ga niste mucili, nacinili zrtvom i zakucali, ne bi danas bio ono sto jeste.
I oni shvatili da je BBC kriminalno-zločinačka organizacija sa ostalim WHO,UN,itd..!!
Zdrav razum progovara, misle da ce uspjeti milione ljudi da prevare dezinformacijama. Dobro ste se zeznuli!
Na BBC u niti vremenska prognoza nije istinita jer mozda netk9me smeta suncano vrijeme 🤷🏻‍♂️
Svoj karamel !!!.
Kasno je sad,kreteni,kad je ubijeno toliko civila. Naknadna pamet.
Američki uticaj i politika zadnjih 70 godina