Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su izvrsili genocide i etnicka ciscenja nad svim muslimanskim narodima na prostoru bivseg SSSR-a, Cerkezima, Tatarima, Cecenima. Servi vole reci da je etnicko ciscenje 200.000 krimskih Tatara sproveo Staljin, da se to ne pika, nebi to Rusi. Kao kad bih rekao da Amerika nije napala Irak nego samo dio republikanaca i predsjednik Bush.
Etnicko ciscenje Tatara se desilo 1944, kako mozes reci da tad Krim nije bio ruski? Prebaceni kazes, u vagonima, gdje su ljudi umirali u nehumanim uslovima. Otkud rusima pravo da iseljavaju ljude sa njihovih vjekovnih ognjista da bi se postigao odnos stanovnistva kakav njima odgovara?