Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi protiv agresije, samo mahniti srbi podrzavaju agresiju a mat3r bi prodali da im se dokopati zapada, NATO-a, UN-a, Njemacke, Amerike, Engleske…Kanade, Australije…
Evo ja sam Srbin i protiv sam agresije. Koliko možeš biti zadojen mržnjom da misliš da su svi Srbi isti? Druže izvini, ali to je za psihijatrije.
Svaka cast hrabra zeno. Zao mi je sto ces sad proci torture ali nikada svi nisu isti. Pravda ce pobjediti kad tad isto kao i kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zena ima M...svaka cast...
protiv kriminalne vlast je...zavrsit ce ko nasi jozo leutar zena i sura od sefera akademik redzic celo ugljanin talijan i mnogi drugi...
Zene imaju muda definitvno.
Otišli smo mi kao civilizacija u tačku. Kažeš javno 5. Božiju zapovijed iz Dekaloga...Ne ubij i 15 godina zatvora, a prekrši svih 10 i postaneš oligarh sa milijardama na računu.
Kad ćemo doživjeti da neka novinarka RTRS-a kaže....Lažu vas, radila sam u propagandnom odjelu Dodika pa znam?
Kad ćemo doživjeti da neka novinarka RTRS-a kaže....Lažu vas, radila sam u propagandnom odjelu Dodika pa znam?
Gledam ovu hrabru ženu koja toliko rizikuje boreći se za demokratiju i budućnost svoje zemlje i svoja pokolenja i poredim to sa našom stvarnošću gdje nas dvadesetak iz grupe RESTART i toliko novinara pojavimo se na protestima protiv naših unutrašnjih agresora i tražimo pravdu i red,prestanak diskriminacije i pljačku građana od strane političara i njihovih poslušnika.
Hehehe samo u Srbiji su mediji pod većom Cenzurom od Ruskih,Happy, Pink,informer, Kurir, pa i Blic ,samo sto Blic ne izmišlja kao ovi ostali nego presuti. Kod njih su i novinari na kraju sami sebe ubijedili da je istina da smo mi sami sebe ubijali :)
Rusija se svakog dana ratovanja vrača 3 godine unazad,nakon 20 dana rata u Ukrajini već su 60 godina se vratili u prošlost,ušla je rusija u staljinovo doba.
Što mrak odnese, dan ne ugleda.. Smrt komunizmu-Sloboda narodu
Ono sto radimo sad , odjekuje u vjecnosti . Bravo Marija . Prava heroina
Herojski i heroina, putin ne moze i ne smije pobijediti u ovom ratu
Zanimljivo nemas gdje vise pratiti ruske medije…. Samo jedna strana.
Javljeno je da je dama dobila premjestaj na TVSibir
Ovaj klix baš nervira Srbe. Nema ništa gore za Srbe nego vidjeti da neko u Rusiji se suprodstavlja vrhovnom Voždu. Pa čak ni Srbi u Srbiji se toliko ne suprostavljaju Putinu koliko Rusi. Ispade sad Rusi pametniji od Srba!
Kakva muda ima ova djevojka, 95% muskaraca ih nema. I Rusi su 1000 milja civilizacijski ispred malih rusa sa Balkana. Zahvaljujuci ljudima kao Maria.
99. % muškaraca na svijetu nema ovakva muda i hrabrost...bravo Marija...