Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me K
Uzviseni ih je kaznio zbog bludnih radnji Casanove, a gdje bludnik tu je i kazna.
Nece se to Veneciji nikad desiti, zbog turizma. Prije ce bosna postat pustinja za 100 g a ne treba bit nikakav strunjak da istrazi to
Mala cijena za sve pogodnosti koje imamo od fosilnih goriva.
Hjd da ito docekam..
Ovaj ovakav svijet nece uspjeti ni sljedecih 50 godina prezivjeti a vi nama o Veneciji koja je sagradjena na vodi. Unistili smo sume, unistili rijeke, zagadili prirodu, od djece napravili nedrustvena bia koja kad njihovo vrijeme dodje nece biti sposobna se dogovarati i dogovorom rjesavati probleme, itd
Nece,stat ce topljenje ledenjaka sa gubitkom Golfske struje i nastat ce brzo ledeno doba u Skandinaviji.Venecija nece potonuti.
Ne mogu da vjerujem,kada za sto godina odlucim da odem za Veneciju,sve ce biti isto!Oni sto dolaze za na nama,trebaju da se zabrinu!
Pozovi i mene za 100 godina. I ja cu ici rado....
Nee svjeta ni biti do 2150. Bice opet Jovo nanovo iz poetka po ko zna koji put
Naslov: Venecija pod vodom. Tekst: dijelovi Venecije pod vodom.
To ni klix nece dozivjet
Nece sigurno.
ako tada bude nas
Imal kakvo istrazivanje hocel palestinska djeca i zena prezivjeti za godinu
Pa zar Venecija nije ve pod vodom? I to stotinama godina