Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji lobi covjece. pale su sve maske sa ovim genocidom. ko do sad nije progledao njemu nema spasa.
Bas tako.
"Posljedice embarga na oružje za Izrael je nešto o čemu Velika Britanija zaista treba da razmišlja u vrijeme kada Rusija i Kina predstavljaju ogromnu prijetnju Zapadu." Kakve veze ima "prijetnja Rusije i Kine Zapadu" sa Izraelom?
Kao plaši ih da im neće dati pomoć i oružje ako zatreba protiv Rusije ili Kine. Rima tori prdež pav tu.
Zapadne civilizovane zemlje naoružavaju izrael svim mogućim oružjem da bi ga oni upotrijebili na ženama i djeci Palestine
e moj brko vizionaru da si se koju deceniju kasnije rodio
Trumpovci na aparaturama
Obrajen je njihov Fazla.
To je ta americka demokratija i vladavina ljudskih prava
BIVŠI savjetnik!
Stvar je u tome da oni nece da sudjeluju u necem...sto je Lemkin precizno opisao.
Tih 0,2% ucjenjuje čitav svijet.
Znaci i Englesku su spremni da pretvore u prasinu ako to zatreba Izraelu.Mislim da je ovo jedan heads up citavoj Europi.
Prije ili kasnije cemo morati priznati da su isti iza Ukrajine kao i Izraela, bez obzira koliko to sda bilo tesko prihvatiti jer ce ispasti da su drugi bili upravu dok smo mi srcano branili ove lazi, 2014 godine kucajte bio je oruzani prervat u Ukrajini nad Janukoviem koji je pobjedio vlast za 3,50% glasova u odnosu na pro zapadnog kandidata iz zapadne Ukrajine Julie Timoshenko, Zapad je odmah napravio prevrat nad legalnom vladom
Prije ili kasnije cemo morati priznati da su isti iza Ukrajine kao i Izraela, bez obzira koliko to sda bilo tesko prihvatiti jer ce ispasti da su drugi bili upravu dok smo mi srcano branili ove lazi, 2014 godine kucajte bio je oruzani prervat u Ukrajini nad Janukoviem koji je pobjedio vlast za 3,50% glasova u odnosu na pro zapadnog kandidata iz zapadne Ukrajine Julie Timoshenko, Zapad je odmah napravio prevrat kao i po starom receptu znamo Irak,LIbija itd.. da li cemo priznat ogvo?
Eto, sve karte su otvorene. Oni su njihova 51.drzava. Svima jasno da ameri ratuju preko rovake.
Neka ih Sami sebi jamu kopaju!!!!
Pa šta se ima pričati Amerika ovo Amerika ono vidi se ko je pokretač svega , Amerika je kao i izrael
Fuuuuuj.....