Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milijarderu pred kraj zivota je stalo do novca? E moj Obama al ti lupacis... nekad sam imao respekt misleci da si dobar predsjednik ali vrijeme je pokazalo da si ruina.
Odličan komentar. Za vrijeme Donalda nigdje nije pucalo. Naredio povlačenje iz Afganistana.
Medijski lobi je toliko jak da ljudi stvarno imaju pogresnu percepciju o njemu. Trump nije cvjecka ali je sigurno neko ko moze staviti Amrikance na prvo mjesto i pozabaviti se sa svojim kucnim pragom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj tijesna utrka, Trump dedo više ne zna sastaviti suvislu rečenicu
Dvoje glavnih kandidata su počinilac (Harris) i podržavalac (Trump) genocida..svaki glas za nekog od njih je direktna podrška brutalnim zločinima u Palestini
Za one naivne samo da kažem da Trump nije zaustavio rat i nije naredio povlačenje iz Afganistana već su to uradili Talibani! On je samo naredio da se dobro organizuju prilikom povlačenja! Afgani su trenutno jedini slobodni Narod na Svijetu!
baš me začudi da je u Americi nekome stalo samo do novca
Ma ja, njemu stalo do novca a vi kao radite za klikere...
Na stranu sve, USA najmocnija drzava na svijetu ima najgori zdravstveni sistem za obicnog covjeka, neshvatljivo.
Obama iz naše generacije je osoba sa najviše krvi na svojim rukama
Najnormalniji predsjednik kojeg je USA imala.
samo se dobro predstavljao, to je sve
Kao glumac DA a kao Predsjednik pajac kao i svi ostali nakon Nixona!
Biraj manje zlo, Harris 2024!