Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije dobro. Ovi nasi se nesto usutili. I tegeltija presto sa svirkom.
I eto Poljaka uz Ukrajince i idemo na opcenarodno veselje.
Toliko komentara a niko pojma nema sta se konkretno dogadja sto se tice ovoga rata misinformation glupi narod vjerujte sta vam god kazu klix novinari a i ostali cnn fox news bbc nbc ovi ratuju pod ulicnom rasvjetom i preko Twittera i Fakebooka
Znaci samo ruske kanale i portale da citamo i onda nece biti misinformation?
Zajeb.. Ce se brko
Isto kao kad su Srbi naguzili Crnigorce da se uključe u rat u Dubrovniku pa onda u BIH a oni sa tim ratom nemaju veze. Kao što rekoh, sve je isti scenarij . Nema sumnje da će Rusi izgubiti rat a Putin će se sam ubiti.
Ruski tarač
👏👏👏
kod njih je sigurno moral visok. Malo sutra. Ali ih Putin šalje da zadrže pomoć sa zapada Ukrajine koja bi trebala pomoći Kijevu.
Hoće i oni da se vrate kući u sanducima!?
odmah uvesti najstrozije sankcije
Ova go..na jedva docekala..
Vrijeme je da Poljska sravni malenu Bjelorusiju.
Dokle misle ruski gurati ovu ludost? Masovni protesticsu sirom Rusije u 40 velikih gradova, policija ne moze pohapsiti sav taj narod. Hoce li sljedece narediti da pucaju na njih? Hoce li Putin koristiti termobaricne rakete? Ukrainci ocigledno ne misle se predati do zadnjeg covjeka
Bjelorusija guzna muha
Kad ce sankcije Bjelorusiji?
vakat je