Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najvećih prevara i podvala u istoriji čovječanstva
@530, da mi je tvoj mozak koji dan da se odmorim
Kod mene profesor poginuo u prvoj kuli, od druga Edvarda tetka bila u Flight 175 koji se zabio u juzni toranj ali onda imas strucnjake koji kazu da mi je profesor ziv a da je Ed sakrio tetku. Ma bravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NIKAD VISE FENING PRETPLATE ZA BHT1 !!!...prekidaju prenos Nadala u sred meca da bi prenosili Srbiju koja ce svakako izgubiti 30 razlike.Znaci uz prosli racun za struju sam zadnji put platio pretplatu ovoj televiziju za koju se nadam da ce se ugasiti uskoro.
Ja nikada nisam platio pretplatu za to leglo uhljeba, popuniš fino uplatnicu i platiš samo struju ionako je nezakonito
Pa eto,sve gledam da budem patriota,drzavna televizija,placam,a ono mi Srbiju prenosi umjesto najboljeg tenisera svih vremena kojem su ovo zadnje OI.Nevjerovatno.Ali ovo im ja haliliti necu,nek se ugase,ili neka ih ovi iz RS placaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najludji su mi ovi sto tvrde da je izrezirano, objasnite to porodicama poginulih.
Na pomen nađenih pasoša klix briše komentare hehe
Hajde de ako ima dovoljno naivčina da vjeruje u ovu predstavu da je ovo srušio bin miladin ali kako objasniti da je zgrada do ovih blizanaca pala a da ništa nije udarilo u nju kao i u Pentagon gdje vidimo paljevinu ali ni jedna sigurnosna kamera nije zabilježila udar aviona a izgovor je bio da je baš tada bio kvar na kamerama!
Klix.ba - powered by teorije zavjere!
svake godine novi snimak koliko ih jos imaju u šteku
Razumijem da su ove zgrade pale, celicna konstrukcija. Al kako pade i ona treća zgrada.
Ovo je PREVARA svih prevara svih vremena
Jel ovo onaj snimak bez aviona?
Inside job
illuminati produkcija
Stvarno trebate zatvoriti komentare na ovakvim temama. Puštate ljude da se javno ofiraju svojim neznanjem.
Gdje nestade onaj sto je desifrovo sutra dan sta se desilo, i gdje nestade isto sa interneta.
Kakvo CIA majstorstvo!!!
Zašto klixi nam ne pišeš malo ko je osoba koja je par mjeseci prije kupila zgrade Tornjeva i pazi čuda osigurala ih za naplatu od terorističkog udara avionom. Što nam klixi ne pišeš malo koliko je milijardi nestalo dan prije iz američkog budžeta i o tim milijardama se nije ni pričalo jer su svi bili zaokupljeni sa ovim
Ovo nisu mogli ni Đuro ni Nele predvidjeti iako je Đuro glumio portira sa završenim protivpožarnim kursom!!!