Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas treba da se ugasi, a IDF? Oni treba da ostanu i nastave? E, jest vam kompromis, svaka čast.
zelio bi da postavim jedno pitanje adminu Klixa... zasto stitite ko polarnog medvjeda ovu ustasijsku fasisticku svinju @niche2 i ima pedokatolik jos tona tu naloga @nekoizmase667, @bestuser itd? ja sam vam ga licno prijavio nebrojeno puta i nijednom ga niste obrisali iako siri govor mrznje, islamofobiju i orgija 24h po portalu i mene zanima zasto je to tako admine?
Nacisti su bili legalna vojska medunarodno priznate države nacisticke njemacke. Tzv IDF je nastao udruzenjem teroristickih bandi Haganah, Lehi i Irgum koje su pocinile genocid i etnicko ciscenje 1948., a zatim se preimenovali u idf.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vratiti sve naci=cifute odakle su im preci dosli (Poljska,Njemacka itd) obrisati teroristicku tvorevinu tzv izrael i konacno osloboditi Palestinu od naci-zidovskih terorista
Ideju nemozes obrisati. Treba da si svjestan da ljudi kad prodju traumu da se mogu promjeniti na zlo cineci zlo oko sebe. Na primjer, srbi su uvjereni da je Dodik 'njihov spasioc' iako koristi samo mrznju. Lose ljude se moze najefikasnije izbrisati sa boljim zivotnim uslovima, boljom ekonomijom, boljim radnim mjestima, velikodusnijim cijenama i ostalim pozitivnim uticajima na drzavnoj srazmjeri.
Sve ovo u Palestini i Gazi sto se desava je posledica neuspjesnosti BRKICE tako da je on kriv za sve
prvo ce ih umanjit za 90%, onda ih propederisat.
Ja se unaprijed izvinjavam ako koga uvrijedim ali je više dojadilo i vi i Izrael i Palestina apsolutno ih nije bilo briga kada smo mi ratovali niti je ko suze pustio za nama a vi crkošte za njima a normalno da mi je zao svake ugrožene osobe na svijetu
Sta kaze Iran?
Cime su Arapi zasluzili da razmatraju buducnost Palestine...
genocidna armija Izraela mora se ugasiti
I tako ce se voljeti i zivjeti sretno do kraja zivota. Nema tu suzivota nikad ni za milion godina. Nikad izrael mirnim putem nece dozvoliti palestincima da imaju drzavu, niti ce ikad palestinci ostati mirni i razoruzani dok zive u koncentracionom logoru. I arapi i jevreji su invazivne vrste i ne trpe drugacije.
Tampon zona. MORA SE USPOSTAVITI TAMPON ZONA SASTAVLJENA OD AMERIČKIH TURSKIH I ARAPSKIH SNAGA.
Vecina jada i ogorcenje palestinaca izraelskim terorom je nastao hamas. Ne kazem da su izraelci ili palestinci odgovorni. Odgovorni su svi ali zlocini se desavaju na obje strane sa tim da izraelci iz svakog konflikta imaju 'poker' u ruci jer su podrzani velesilom zapada. Ako postoji nekakav nacin da se situacija unormali i udostoji ljubavi a ne mrznje to bih bilo najbolje jer se jednom zivi i svi smo silom bozijih prilika osudjeni na smrt.
Treba ih primiti u UN, priznati nezavisnost i raspisati izbore i pustiti narod da odluci ko ce cime i kako upravljati.
Sramota
Od kako je NAKBA bila. Svjet se počeo igrati sa životima palestinskog naroda.
"The Akum (ostali ljudi) su kao psi. Da, knjiga kaže poštujte više pse nego one koji nisu Židovi" TALMUD:Ereget Raschi Erod, 22 30.
svako ko ima taj stav ne zasluzuje ni mrvu postovanja.
Ma ja, kao i kod nas. Pobiju te, pa jos vladaju tobom