Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurz !! Izvedi vojsku na ulice i pocisti to ko zohare!!
Ovo nije normalno sta se desava. Pa zbog korone i teroristickih napada nasa djeca vise nikada nece moci otici na ekskurzije. Putovanje u stranu zemlju ce bit misaona imenica. Osudjeni smo na BiH.
Taman svijet zaboravio na Al Qaidu i ISIL zbog korona virusa i zbog pandemije, brojke zarazenih i umrlih rastu. A onda par narucenih napada u Francuskoj da pojacaju i daju vecu tezinu rijecima Emmanuela Macrona. Isto kao pred izbore u Francuskoj kad je u Parizu bio napad samo da Marie Le Pen pobijedi. Sad i ovo. Da se zaboravi korona i da se vrate Islamu i terorizmu svjetski mediji. Placenici i narkomani. Ovo nisu muslimani, ovo su otpadnici
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pobjegneš od vjerskog fundamentalizma. Dođeš u Austriju, prijaviš se na socijalu, ljudi ti odobre, posla na svakom koraku, plate odlične, možeš da si kupiš šta hoćeš! Niko te ne dira, niko te ne zlostavlja, nikoga ne zanimaš. I šta migrant uradi? Uzme pušku i stane ubijati ljude, da uspostavi onaj isti sistem IZ KOJEG JE POBJEGAO.
@Dunum87 Nije on pobjegao, njega je KGB/FSB, Mossad, CIA ili MI5 obučio i platio za ovo. Koja od navedenih? Tek će da se utvrdi.
gledas malo previse filmova aa
Prema liberalnim zakonima koji ne djeluju na ovu stoku,vrlo brzo su na slobodi.
Tako treba razoružat teroriste po BIH
Djeca glupa
Sad jos samo fali da izmisle da su muslimani.
jedino rijesenje je da se u cijeloj u Eu izglasa zakon da se ono koji su dosli u zadnjih 6 godina vrate u svoje drzave. Da ih se pohvata i da ih se transportuje iz Eu i da se vanjaske granice Eu toliko ojacaju da vise nikad nemogu doci pvi kozojebi. Nek se raznose tamo u svojim vukojebinama.
pazi gledma antiteroristicku akciju i od neki dan akciju nasih papaka u Doboju hahaah tisinaaa ugasi mobitell ugasii
Ovi bili u bijelo obuceni pa su zbog toga privedeni..hahaha:)
Zove li sad Vienna hahahh
liče mi na ove "jadne" ilegalne tzv.migrante što traže sadaku po sarajevskim kaskrsnicama ??!?!
Da su malo pismeniji, znali bi jos sinoc da su to snimci na kojima su to prolaznici koji su kontrolisani, jeste izgleda grubo, ali je tacno ovaj snimak koji Klix prikazuje to sto se na TV izvjestaju u Njem i Austriji pokazao i upravo u trenutku kontrole ovih osoba na ovakav nacin, objasnjavaju da je kontrola svih prolaznika u pitanju takva jer je stepen rizila visok, toliko o klix-ovoj profesionalnosti pojedinih
Koliko je takvih ušlo u bih i kampuju u USK. Oni u sedri imaju hotelski smjestaj, love ribu na Uni i množe se kao zecevi. Naravno da uzivaju podrsku SDA i IZ. Sve ce nam se to obiti o glavu. Živi bili pa vidjeli.
Ne smije biti milosti za maloumnike koji su u stanju uciniti ovakav zlocin! Ne postoji razlog za ovakavo zlodjelo! Puna podrska austrijskim vlastima i prijateljskom narodu Austrije u ovom teskom trenutku! Nadam se da ce pocinioci ovog gnusnog zlocina biti uhvaceni i primjereno kaznjeni za svoje nedjelo!
Koliko samo stete normalnom narodu prave koji trazi bolji zivot u Evropi metak u celo bez razmisljanja
Sve na vjesala za primjer
dobro je da se nije raznio niko pa nek ove pitaju sto im je to na um palo