Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid koji radi Amerika i Izrael
Potpisali ste sebi vječnu mrž nju i nemate pra vo očekivati milooost zbog ovoga što radite!
Da bi doslo vrijeme kada ce drvece i kamenje govoriti, i da bi se pojedinac uvjerio u spas tog vremena, Boziji ne prijatelji moraju pokazati zasto su rokleti..
Genocid gledamo javno, gdje apsolutno posledica nema i rade i dalje sto zele. Na zemlji lezi dijete
Ono sto rade, nadam se da ce im se vratiti i gore i jace.
Da bi doslo vrijeme kada ce drvece i kamenje govoriti, i da bi se pojedinac uvjerio u spas tog vremena, Boziji ne prijatelji moraju pokazati zasto su rokleti..
I onda kažu Rusi ovakvi Rusi onakvi. Pa Rusi uvijek evakuišu civile pa onda tuku po vojsci. Izrael ne mari za civile ni 1%, čak šta više namjerno gađaju civile i svi se prave blesavi.
Ovo je bilo prije dva dana i nije najgora stvar koja se tamo desava. Stid se trebate sto ne izvjestavate bolje o tome sta se dogadja u Palestini, Libanu
Jaci ima pravo da radi sta hoce. Kakav medunarodni sistem, humanitarni zakon i te gluposti. Pamet u glavu narode.
Bez komentara sam! Koje životinje.
A niste jos pustili taoce i inatite se? Ok nista, nastavite...
Kakav si ti tok mak.
A sta, izrael bi trebao da se povuce i da kaze eto radite s taocima sta zelite? Da kazu slobodno nastavite da nas bombardujete? Naravno da ne, a ne znam ko bi normalan to uradio. Hamas je zapoceo rat ubistvom i otmicama na stotine civila. Njima je zadat ultimatum ali ne popustaju. Niko im nije kriv osim njih samih, a takvi ko ti mozete da km. e. cite na drustvenim mrezama do mile volje, izrael ce da nastavi dok se hamas ne pocisti ili se ne predaju.
Ubice
kad tad, kad tad ce se vratiti svo zlo. Prva prilika kad se oružja dočepaju. Nemoguće je drugom zlo činiti a očekivati sebi dobro. Ni po Bogu ni po Narodu. Kad tad
Ovo je poraz čovječanstva.
Ima li iko imalo ljudskosti da prekine ovo zlo. Jadna djeca jadni ljudi napušteni od svih.
NO EU NO NATO
Zlo bez presedana
samo još jedan Brko da se rodi....
Izrael je najmanje kriv ovde, jer oni bez podrške Amerike bi bili ko Bosna razvijeni. Nit proizvode išta nit imaju ikakvu granu privrede. Sve pare iz Amerike dolaze, i drzavljanini im imaju Americke pasoše.
Izrael je najmanje kriv, tacno. Glavni odgovoran je Hamas koji i dalje ne pusta taoce nego insistira na ratu.
a puna usta evropi i americi kako se Srebrenica nikad vise ne smije dogoditi,a gledaj sta rade ruke im se osušile i EU i Americi i i*raelu
Svasta bih napisao ali nema potrebe svijet je poceo uvidjati ko su i sta su