Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju nemjerljivu stetu vam je Emrah napravio ...
Kome? Ako mislis na Bosnu, e pa nije. Vidis da je rodjeni Austrijanac.
Dobro trza, ko tandzara.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
drugi naglasavaju porijeklo iz BiH, ubrzo smo mi meta
Normalno da je naš mali, i ovakve stvari će samo povećati netrepeljivost prema nama u Evropi. Zahvaljujući ovakvima..
BOŠNJACI ŽIVE IZMEĐ DRINE, VERBASA, SAVE, DALMACIE I HEMA, ČISLOM (BROJEM) 450.000; ISPOVJEDAJU ILI ISLAM;ILI SU RIMOKATOLICI, ILI PRAVOSLAVNI.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se desilo ovo u Sarajevu napadač Mevlid imao kalasnikov prema procjeni FBI napravio stetu u vrijednosti od pola miliona km. Da je iz topa pucao nebi napravio takvu stetu. Tako pametnom dvaput dosta.Zena pobode pola autobusa nike terorista. Onaj u skoli u Americi 4 nastavnika nije terorista lik sa za starom pusketinom i terorista i budala.
Prije sukoba s policijom nespretno rukovao puskom-ni babo mu nije 92 bolje rukovao
Bez uvrede: nesto u nacinu kako hoda, drzanje...kao da decku nesto falo.. Upravo takve i vrbuju nazalost. A ti roditelji koji su znali da im sin ima problema, zabranu nosenja oruzja, po meni takodjer odgovorni za ovo sto se dogodilo.
Jel ti misliš da bi on imao ovo da je uspio pribaviti dozvolu za pravo oružje? Ovo je muzejski primjerak kojeg je nekako nabavio bez dozvole. Problem je u kući što postoji antisemitizam, pa mali pokupio kućni odgoj i evo.
ovo je propust drzave sto nije odstranila one koji radikalizuju i vrbuju mlade, zavesti mlada insana je lako ali tu je policija i njihovi organi da to sprecavaju kad vec roditelji nisu mogli da vaspitaju kako treba ali pored toliko "demokratije" i propisa sta se sve ne smije nije lako odgajati djecu na zapadu
Sto je trazio to je dobio.
koji dalabu,vecega nisu mogli naci a puska mu je vth,jedini on htio ovakvom puskom izvrsiti djelo,a pucanj ga je iznenadio koji trzaj ima
Postoji jedna ogromna razlika u razmišljanju. Mi se ovakvih peremo, odbacujemo ih i preziremo, a neki drugi svoje slave kao heroje i stavljaju ih u udžbenike i prikazuju kao uzore. Eeeeee, veliko je to.
e pa sve sto si rekao je laz. Vi upravo razmisljate kao ovaj mladic i vas otac nacije alija zivkovic je upravo propagirao to za sta se ovaj klinjo 'bori'. Jos kad se vidi ovde svakodnevno koja hejt iz vas izlazi, sve je jasno.
Ma jok bolan, hajd razguli u troskocima. Peace.
Realno ko god da je djeluje budalasto! Sa tandžarom i bajonetom krenuo da osvoji Mnchen ili ko zna šta je htio! Ako ga nisu ubili trebalo bi ga dovesti na TV da objasni da li je ovo sam smislio ili ga je neko poslao!
Ovo iz klix bas naporni. Pusti mi komentar
Naš ahbab, Alijin sljedbenik, sve u redu, ali đe nađe pušku sa Cera i Kolubare, još sa bajonetom, o crni Alija, šta od djece uradi, Tito dragi, a naku državu i rahatluk imali! :-)
Ma ja, Alija držao govor na Gazimestanu 1989. Šta li ćete mu još pripisati?
Jedina dobra stvar je sto su svi mediji i portali u hrvatskoj i srbiji, i ovi u BIH sto naginju lojevo i desno, velikim natpisima napisala BOŠNJAK, terorista. A Inace ne priznaju BOŠNJAKE. Kad terorizam napravi srbin ili hrvat iz Bosme, onda kazu Bosanac
Nažalost ovakvih ima i u Bosni Muslimani Bosne na kraju če se morati obračunati sa ovim budalama jer ih je sve vise nažalost.Prkose pravim i poštenim Muslimanima kojih je bogu hvala više
Djeco hajte na spavanje! dosadni ste :) srbic,rvatic politicari opaki sve znaju a zadnja rupa na svirali u svijetu :)
Vidim da su tu i dežurni dislajkači.
Sve u režiji mosada i cije.