Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo obezbieđenje, ubaciše ga u auto ko vreću krompira
Ja baš hoću da napišem... Neće ni da podignu lika, vuku ga po trotoaru ko pijanca i iskipaše u auto ko sekundarnu sirovinu
zivjele vlasti i njihovi uhljebi...dole narodi...
Jedina stvar koje se boje političari je ova poruka.
treba i nasim dat ovakvu poruku
E moj Fico da si Golf ne bi ti ništa bilo.
E moj premijeru ovo je ocita korupcija kod zaposljavanja zastitara. Koji likovi, em te udesi starac od 71, em likovi imaju zivopisan sistem prizanja prve pomoci. Ovo bi kondor od Isaka Rame profesionalnije uradio sa zastitarima od 800 KM neto.
900 . Digli su platu 👍
Dozlogrdilo narodu prevara,laži i bahatosti,pa uzeli pravdu u svoje ruke....
Krscanski terorista
Upucao ga 71-godišnji književnik
evo slovacki politicar upucan jer jer protiv agendaske mafije koji preko lazne zdravstvene organizacije WHO truje nas vakcinama i klimatskim pravilima. iz njihove kuhinje dolazi i zlo sa promovisanjem mijenjaje spola i ostalih sarenih sraaanja. te feministicki pokreti
Najkorumpiraniji političar u EU. Onomad naručio ubistvo momka i djevojke koji su pisali o njegovom kriminalu. Na suđenju njegov sudija i njegova policija; roditelji plaču a on se smije. Koja je to agenda?
@samokazem Ne trudi se botu objašnjavati. Niti hoće, niti može shvatiti ono što govoriš. Suludo je i pretpostaviti da zna ko je bio Jan Kuciak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ocekujes kad iz mjeseca u mjesec dajes izjave da Ukrajinci moraju kompromis napravit tako što će dat zemlju Rusima, bar gdje je vecina Rusi. Pored toga, Ukrajinskom premijeru u lice reci; Neces dobit oruzje od nas, vi ne smijete u NATO. Covjek se dizao, kao i Orban, pa mu dosla zuta minuta. Ne kazem da je to razlog atentata, s obzirom da je Fico umjesan u kriminane radnje, al dal prvo il drugo, covjek je 0 i nikaav karater, pravi sivonja od politicara kao Dodik i Orban.
Kolika je frajeru glava i kloc ga u stomak upuca...
Gavrilo Vibe, samo Gavrilo u vuglu kad je bal nek je jebal, u noge, stomak ga upuca i robija beze
Fico je poput Urbana sad je u cetvrtom mandatu,,,, Zemlja bez ekonomskog razvoja poput Madjarske,dno EU Diktatura, Za nauk gradjanima Srbije i entitetu u Bosni rs,, DVA MANDATA JE DOVOLJNO,U TRECEM MANDATU POLITICAR si umisli da je bog nedodirljiv i izivljava se nad sopstvenim narodom. diktator iz zivljava se nad ne istomisljenicima. Takav je i ovaj
cuj džido mova i u stomak ga upuca, pored nolke tintaree 🤣
ja debila, puco ga u stomak i jos ga zgembaše hahaha, pored nolke tintare
Evropa je, što bi reko moj djed još 80tih - pred velikim qrrcem.