Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci i ne trebaju gadzati ove avione ... sami ce popadati nakon 3 leta
Lepi rusi lepo gore
Nije srušen već je herojski presreo raketu 🤣.
neko ga drugi samozapalio 🤪
Tehnički kvar a iza krila fale vertikalni i horizontalni stabilizatori (nalaze se na repu aviona). Tehnički ga nešto pogodilo i odvalilo rep aviona. Po običaju serbi će tvrditi da nije istina da je oboren. Lažu ukrajinci a laže i RIA (ruska agencija). Svi lažu samo turski potomci govore istinu.
Srbima je bolje da ne pričaju da je tehnički kvar jer to je realno još veći blam nego da su ga Ukrajinci strušili.
@...380: A avion svakako nije uništen. Tehički kvar i ne znači da je eksplodiro, na vidi se na videou. Malo poprave i avion ko nov.
malo se samozapalio 🤪🤪🤪🤪
😂
Nešto ga ubode.
Sovjetska skalamerija…
Jos samona Klixu ukrajinci pobjeđuju. Cak ni tajni UK izvjestaji koje Klix redovno prenosi to vise ne tvrde ha ha
Ti si dalabu. Šta je sa očima ? RIA (ruska agencija) potvrdila rušenje aviona ali serbi ne priznaju. Koje dalebu
Ne, još samo na blicu i kuriru je "specijalna vojna operacija" završila već treći dan nakon što je početa. Ta priča da je rat ušao u treću godinu je propaganda BBC-a i CNN-a. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)