Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Rusija koristi fosforno oruzje: genocid. Kad Izrael koristi fosforno oruzje: borba za demokratiju i samoodbrana
Izgleda da nema razlike izmedju terorista iz Hamasa i Izraelske vojske... zalosno
Izrael i RS imaju nesto zajednicko: oboje nastali na genocidu
IzraHELL priznao Kosovo kao nezavisno, Palestina-Kosovo je SRBIJA, Vozd iz Laktasa okaci zastavu IzraHELLA na vladu, iznajmljuje im vilu na Dedinju u Beogradu i ne vadi ruke iz dzepova pravoslavnog naroda u Republici Bosni i Hercegovini! Imate vodju infiltranta!
👏
Strasno.njima niko ne valja ako nije na njihovoj strani. U proslosti bili ugnjetavani sada isto rade kako muslimanima tako i krscanima
poručili Palestincima, bježite u Egipat a granatirali granični prijelaz
I kažu ima boga, e pa neeemaaa, nema, nema ga, neeeemaaa
Ko moze ostati ravnodusan na ovaj snimak sravnjene Gaze ,pa to su civilne zgrade ,to je ratni zlocin bez presedana ,da li postoji iko normalan na tom tzv. zapadu pa da zaustavi ovo razaranje i ubijanje djece i civila ,zasto iko normalan ako ga i ima ne kaze pa stani nisu krivi stanovnici ovih zgrada,zaista krajnje ludilo.
I ovo vi nazivate civilizovanom nacijom? Jevrejska vlast poslije ovog genocida i urbicida ne može ništa prigovoriti Hamasu.
arapske zemlje su u rasulu, zasto? npr jedan podatak da je pakistan jedna od vodecih zemalja koje posjecuju porno stranice..odma iza su jos neke "islamske" drzave...nece Allah popraviti stanje jednog naroda, dok on sam se be ne popravi!
Lorens Listo i Mia Khalifa su im pokušali pomoći, a od Saudije su dobili jedan veliki 3===D ~~.
Nista nije ni crno ni bijelo,.. al hamas je teroristicka organizacija jer napada civilne ciljeve.
Izrael ubio Civila u jednom danu sto rusija nije za dvije godine
ova slika je stara 75 godina
fasisticka judeozgadija
izrael najveći teroristi na svijetu
Neka moji muslimani vide da besciljno ubijanje civila i nasilje bez svrhe, i HAMAS, nisu dobri i da to nije put pravih muslimana. Pravi muslimani bi napravili isto ovo, i bolje, i pratilo bi ih 200 000 boraca koji bi donijeli slobodu cijeloj Palestini. U protivnom. Ovo je samo pomoc Izraelskoj trenutnoj vladi i Natanyahu.
Kad izrael bombardira Gazu, NyTimes kritizira prekomjernu upotrebu sile, radi intervjue s palestincima i sl. Kad Rusija granatira Ukrajinu, RT objavljuje kako rusija nije u ratu.
ajde evropa zapad i amerika dajte oruzje palestincima sad kako ih dajete ukrajincima hebo vas oni dabogda Rusija bacila atomsku na kiev