Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idioti.....ovo bi i nasi drotovi bolje odradili
Naši bi ti pisali kazne ispred tržnog.
Pa nema čovjek Wallhack da zna ko je unutra. Zeznuto je tamo biti policajaca. Budala na svakom koraku
Amerika je fkt dosla u stanje gdje treba samo da puca i nista ne pita. Nakotilo se stoke tamo mnogo.
necu ni da gledam snimak
Necu vala ni ja.
najveći problem je ovaj McDonald's security koji je samo gledao i nije intervenisao
Policija dobije dojavu o mogucoj pucnjavi. Utrce u objekat i vide tragove krvi na podu, nakon toga zenu na podu kako krvari. Onda ugledaju napadaca kako poseze za necim kada su mu rekli da digne ruke u zrak. U djelicu sekunde i pod svim pretpostavkama, pomisle da ima oruzje i da ce pucati na njih. Nesretna okolnost je da je rikoset pogodio djevojcicu za koju nisu mogli znati da se nalazi u svlacionici.
Ko ce trositi vrijeme i novac na sudu. Ovako, usteda mnogostruka.
Udara ih sajlom od bicikla i popio metak. Da je imao oružje pretpostavljam da bi ga napali sa nekim projektilom.
Nesretan slucaj jbg. Kako su objavili prvu vijest, ja pomislio da su je namjerno upucali. Amerika je nasilna zemlja u kojoj ovakvih situacija ima svaki dan, nazalost desavaju se i ovakve situacije nekad. Sreca pa nije bila crnkinja inace bi BLM vec izasli na ulice
policiji prijavljeno da napadac ima vatreno oruzje. pa sta je policajac trebao uciniti? sacekati da ovaj pocne pucati pa da uzvrati? ma dajte. zao mi je djevojke, ali da je policajac znao da mu je na liniji vatre sigurno bi drugacije postupio. nesrece se desavaju.
Americka policija puca da ubije.....izvljavaju se. Rani ga u nogu,,majmune
Majmune,u takve se puca da se ubije,očito nisi puno bolji,dok imaš primjedbi...
Lagano je biti general poslije bitke.
Ovo je security mogao riješiti a ne da SWAT dolazi
5.56 u gradjevinama probija previse bolji su pistoljski dumdum za tu namjenu. pogresan odabir oruzja, nedovoljno paznje u adrenalinu.
E to ti je kad policija nista ne zna njihova osim da puca. Umjesto da ga savladaju kakvim pendrecima i tazerom... Presmijesni americki isprepadani policajci.
Zapadnjaci nemaju savjest, sve vise sam ubijedjen u to. Monstrumi iz Foče koji su curičice, samo zato sto su Bosnjakinje, ubijali i silovali nemali srece ni radosti. Zenski rod im radjao stakore.