Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa posebno ne napreduje rusija tek ce problemi za 24 sata.Prestajem placati kredit u Sberbanci nema vise rata od mene na kamatu od 7 % sve dok se ne povuku iz Ukrajine.Kad me nazovu iz banke za ratu recu im da zovu Bidens i EU parlament ja se drzim sankcija.Fack off sberbank.
Za par dana ce Putin i Rusi zauzeti sve. Ukrajinci su budale kad su se zanijeli u Americki san bas kao i mi na Balkanu 90-ih a ovo moze biti i kraj EU i vracanje na scenu Dojč marke
Hahahhahaahaha koja si ti budala.Pa narod ukrajinski se ne buni protiv rata,a ti se nesto bunis.Hhahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Raja, sta na je ss koronom ? Niko nista ne broji danas.
Rece jedan na tv-u danas. "Jedina pozitivna stvar danas, Omikron u padu."
jos malo pa ce liciti na karcinomska republika, kod vas je tek u prvoj fazi.. ali diagnoza nije uvjek smrta, nekad mozes i 30 godina ziviti sa tom formom.
Putin varalica, vec jednom ih izvarao oko nuklearnog razoruzavanja
Ukrajina moze zaustaviti rat danas da se razoruza i pristane da ne ulazi u Nato i mirna..ali ne moze jer korumpirani ukrajinski politicari su pogurani od Zapada da idu ovim putem i nije ih briga sto ce nevini ljudi stradati
Molimo dragog Boga da se sve smiri, da narod konacno pocne da zivi! Nismo se oporavili ni od korone,a sada vec ovo… Svi cemo umrijeti jednog dana,ali nemojmo pozurivati isti. 🥺
Mnogo slabije nego ocekivano. Uzimajuci u obzir navode da je Ukrajina odbila par vaznih napada i da su neprijateljske trupe demoralisane, sasvim okej situacija za Ukrajinu. Svi znaju da Rusi, pored nekoliko elitnih jedinica, u rat salju uglavno nespremne i neobucene vojnike. Izdrzati jos koju sedmicu ovo i sam ce Putin traziti da se pregovara. Tek tad mu ga treba suknut'.
Ako bude potrebno Rusija ce upotrijebiti nuklearno oruzje. Jer ,,Ukrajna mora pasti,, ! Ukrajna je vitalno vazna za Rusiju-ziva ili mrtva !
Oce , oce , upotrijebice al u mom qur..cu . Jos ce se Rusija pocesat po glavi , jer poslije blitz-kriga slijedi jos veca bijeda u Rusiji .
Ukrajina je najveca Europska zemlja,okupirani teritoriji je vec veci od BiH
Ruski obicni narod je u panici i mnogi zele da napuste Rusiju ali niko ne zeli da ih primi.Pogotovo ovi iz Kaliningrada.A ovim sugavim Balkancima puna usta Rusije.Koliko su im mozgovi isprani to je stvarno za istrazivanje.
Cim kijev padne gotovo je
Tako su mislili i oni oko Sarajeva , pa popusise poslije tri godine .
Kakva je to sila jbt, za jedan dan.
Sad kad Putler pocne slat kovcege nazad majkama u Rusiju , bice njima jedan dan .
Ovo nevalja, nije dobro. Fali ovde koja pokrajna ali ova nezavisna. I boje nesto su mi labave.
Nista ovi ukrainci taraba obicna.izgleda vec se predali
Све ће се вратити у нормално стање кад се ослободи Кијев,доста су неонацисти бандераши владали,дошло је вријеме да православна браћа Руси и Украјинци преузму контролу.
divljaci
Mislim da bi ovdje Putin mogao popušiti.