Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojevremeno je Madelin Olbracht a kasnije i Klinton izjavili da Ruska bogatstva treba da se podijele sa ostatkom svijeta. Kada je to izjavio Adolf svi znamo kako je to nazvano, a sad je to liberalizam i demokratija. I nije to interes američkog naroda nego nekoliko korporativnih hulja koji guraju bratske narode u krvavi rat kao što su i nas.
pročitajte plan iz 1979..sedam dana do Rajne..šta se tada planiralo i u tom planu naprimer Austrija neutralna al popio bi Beč dve od po 500kilotona...neutralni..mi svi sa balkana treba saradnja al vojno nikakvi savezi ni jedna strana daleko im svima lepa kuća,Tito je tada vodio spoljnu politiku dobro i sada sve države ex Yu..tako bi trebalo da se ugledaju
Američki nuklearni nosač avion stiže u Split: Posada mu broji više od 5000 čanova!
Nato i Rusija dva brata
1737 godine oko 10.000 Bosnjaka ratovalo je u Ukrajini protiv Rusa! A preko 1000 Bosnjaka je ucestovalo u bitci za Staljingrad 1942!
Mozes li nam reci izvor informacije za Staljingrad?
Ovo su zadnji trzaji Rusije...Ovo meni liči na Nato invaziju izgleda...Rusi su na svojoj teritoriji kako vidim...Ali ovi Ameri Nešto spremaju,ocigledno imaju neko oruzje koje niko nema bas kao i u 2 svj ratu...Nisu oni bezze tu dosli...Nepravi Putin probleme več Nato
nekad su vojne sile morale silom da okupiraju druge, ovih dana drugi mole da budu okupirani....
@gooUser1643313016 Zamisli ti neka zemlja želi ući u NATO, a nije pitala Rusiju. Kako to može?! O tome na "zamišljaš"?
Ja ovdje vidim da Amerikanci i NATO planiraju neku invaziju na istok, barem sudeci po mapi hehehehe ne vidjam Ruske jedinice po evropi ili Juznoj Americi
Ekonomija je u svijetu u banani, ide berzanski slom u USA, kuha se kod njih po mnogima bi moglo da dodje tamo do rata, pa stvoris novi konflikt da ujedinis zemlju protiv vanjskog neprijatelja... samo pitanje hoce li Njemci I Francuzi nasjesti.. jer I'm je Putin rekao, da nece naje.at. Washington, nego Berlin I Pariz.
Tacno ko da uzivo igraju Risiko sa pravim zivotima ljudi
covjek misli ljudska svjest je napredovala, nove tehnologije, na zapadu ima vrlo svjesnih i odgovornih ljudi na zastiti ljudskih sloboda i prava tako da i stranac koji je u svojoj rodnoj zemlji hinjen i ponizavan raznim 'lokalnim pravilima koje 'alfa-males' odredjuju' bez ikakvih normalno-ljudskih zakonitosti, na nalicje izadje istina-da su svi isti: mozda u seoskoj zadruzi. Naravno najpametniji, najvrjedniji, ili najjaci ce opstati-zar to mora biti tako?
ima logike vidis, Rusi cekaju da NATO u svakoj drzavi nared svojih vojnika pa da onda napadne. Ima logike 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Kad udjemo u NATO ako Bog da pa oko srba se stacioniramo.
Kakva je ovo sprdnja ukupno nema ni 20*000 vojnika