Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrpa šupljih podataka, niko ne zna koliko imaju tenkova niti koliko su ih izgubili, pa nije ovo videoigrica.
Ono sto su sovjeti desetljecima proizvodili i spremali za zauzimanje citave evrope i rata sa amerikom, sprckase rusi u jednoj ukrajini...
Prije svega ste u naslovu teksta napisali malim slovom "... -ruske-armije" Pozabavite se prije svega Vašom pismenošću, a onda pokušajte pisati o problemima sa kojima se svakodnevno srećemo u našoj BiH... P.S. Mi nemamo autobusa, trolejbusa, tramvaja, kamiona u komunalnim preduzećima, vozila MUP a .... , sve skupa ni polovinu koliko Ruska armija ima samo tenkova ... SVOJ HLJEB JEDI , TUDJU BRIGU NE BRINI !!!
Ma nema sta, gube sve zivo, nema sta izginuse svi, a kad pogledas rezultate svake sedmice neki novi grad se okupira, nije mi drago ali tako je, treba realno pricati, gube oni moj q...da ne stoji cijeli svijet iza ukraine davno bi je pregazili al doslovno :(
Kad potrose oklop i ljudstvo jos uvijek im ostaju cirkoni,kinzali i satane
Iskanderi, Solcenpeci, Tulip-i, Uragani 330mm....
B. H. ne radi više za britansko ministarstvo istine. Razočaran, nije dobio značku za službu imperiji. Sad mu je izvor partizan_oleg ispred granapa.
Posto Javelin raznese T 72 u 10 komada onda stari T62 ide u 100 komada. Te olupine bez nadogradnje nisana I oklopa postace argete za zapadne sisteme.
Gube q uzeli 1/4 odavno,prostorno kolik dvije BiH
Ovo su isto sve stari tenkovi gdje su oni najnoviji T-90? T-95?T-103?i oti ruski vojnici koji ginu su sve najgori kriminalci iz zatvora putin ih poslo u rat da ih se rjesi ima ih 10 miliona.
rusi imaju ljudstva i opreme ,mogu ovako ratovat jos 10 god...to sto ce ih izginut u milijonima ,zaboli i kiki
Zaboli me pankreas od tvoje nepismenosti.
To su mislili i u Afganistanu, kada su bili CCCP i kada ih je bilo mnogo vise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta bi na ovo kazao, krepani lazanski....
Ovi broje tenkove a ljudske živote niko
Rusi suprvo izgubili pamet a evo izgleda će ubrzo ostat i bez tenkova.... Jedino topovskog mesa Putku ne nedostaje a ima poprilično budaletina i u našem susjedstvu ...
bagra agresorska
Gube zato što idalje furaju frontalnu taktiku iz Drugog svjetskog rata koja se zasniva na principu - imaj kamaru tenkova, nek svaki od članova posade tenka ima uza se flašu vodke, i baci tu kamaru u frontalni napad.