Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upoznao sam advokata iz Beca, porijeklom iz YU, koji je tamo od 3 godine. Doktorirao pravo, ima uglednu advokaturu. Covjek bez imalo razmisljanja mi rece da je Austrija drzava u kojoj strance mrze i preziru.
A puna stranaca...kako to,kako to??? Pa Beč je pun stranaca,više ćeš čuti naše jezike nego njemački.
De mi kaži iskreno a gdje domaći vole strance????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Miletovi ahbabi.
Svi glasaju za desnicu jedino bi kato li ba ni iz UZPa ,Šit, Marfi nama bošnjacima Forte i Njive...
Najkulturniji
Danas se glasalo, vec je 83% glasova izbrojano. Vec se vidi koliko prozenata u svakoj opstini i mjestu koja partija ima. Tako trebaju da izgledaju izbori. Koga god da su birali. Jedan covjek jedan glas je. https://www.derstandard.at/story/3000000237888/das-ergebnis-die-moeglichen-koalitionen-die-nationalratswahl-2024-im-ueberblick
sve cestitke.bravo
Svaka cast ! BRAVO
Mnogo stranci sa svabškim pasošem su glasali za ove plave. Pogotovo turci, srbi, hrvati i bosanci
Mozda srbi i hrvati. Bosnjaci i Turci nisu.
Jesu i oni. Nisu naravno svi, ali ima ih mnogo. Zavidnost i mrznja prema drugim strancima, to ti je razlog. Kao u BiH ista fora 30 godina.
jao Sto se Bosnjo raduje povratku dijaspore ne Idee to tako rodjace svi u kreditima do penzije od Bosnja i ostalih auslendera zive i odrzavaju drzavu U zivotu... svabo nece U fabriku Ako nije mjesto sefa... dat ce Bog da nekad obidjete i druge drzave i vidite kako funkcionise sve
Bili su nasi pomahnitali za Austrijom, ko da im je babovina. Nema bolan bolje, ljepse i za posao povoljnije zemlje na svijetu od Bosne i Hercegovine!
FP isto kao SNSD, HDZ, SDA, samo nece niko sa njima dzaba im 30% kad drugi imaju 70% i napravit ce koaliciju, te nacionalosticke stranke najvece prevarants imaju u svojim redovima
Sve po Putinovom planu.
Sve zbog Emraha
S obzirom koliko nasih ljudi generalno izlazi na izbore nemamo se cemu zaliti, osim nedostatku nase inteligencije.
kasumovic najbolji zenicki nacelnik
Turci koji glasaju za Erdogana a imaju i A-drzavljanstvo masovno glasali za ove desnicare. Kao i Srbi, velika vecina njih.
samo kod nas Bosnja ljevica, Tito, gluposti itd
Druže Bake mi ti se kunemo, da sa tvoje stranputice ne skrenemo.
IDemo bijeli jako ! Dosta više migracija !
jos malo eto nama nase drage dijaspore nazad! ^___^