Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Au, nema šta! "Nedodirljivi" ste.... ali u panjevima. Isto djeca uskofrčena se ponašaju. Priznaj poraz, 100ko jedna.
Nakon što su uklonili slupane avione, skinuli su elektronski oblak s baze Nevatim i sad slikajte: nekoliko oštećenih krovova. Svi smo vidjeli da se na bazu sručilo barem 30 raketa (a svaka sa bojevom glavom cca 600 kg eksploziva), nema šanse da su prošli tako jeftino kako Kabirijevi trabanti s juga tvrde.
Izrael je osakatio Hezbolah, Hamasni i Hute, i tako unistio milijarde dolara koje je Iran investirao u njih. Zadnjih 30 godina su se svi spremali za sukob, a Izrael se najbolje spremio izgleda. Ponizili su Iran, i jos ce ga poniziti. Iranska vlas izpaljivanjem beznacajnih raketa pokusava spasiti sebe od revoltiranih Iranaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Izgleda da su "krhotine" uništenih projektila precizne i razarajuce
Ovo što vidimo sigurno jesu oštetile krhotine, jer bojeve glave iranskih raketa ostavljaju ogromne kratere, a ne ostećen krov kaponiera (nadstresnica za borbene avione)
novivog lako je sa vojnom silom kao sto je SAD na nenaoruzane palestince, djecu, porodilista, sirotista itd. I iron dome je probusen ko sir. Za irance i libance mozda si u pravu jer Izrael ne gadja vojne mete ( kao Iran u ovom slucaju ), nego civile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar nije Izrael oborio sve projektile ? Bajden je tako rekao. Ili je stvarno senilan i ne zna sta prica ?
Ma nije moguce da su pogodili. Svi zapadni mediji, prednjace CNN, BBC, Sky News, su izjavili, a na temelju izjava njihovih lidera, da je Iranski napad propao, da su presretnuti projektili i sl. Naravno, ko je malo pratio, mogao je vidjeti da je to notorna LAZ. Ovo nije nista neobicno sa njihove strane, znamo taj narativ i propagandu, medjutim danas zivimo u eri lako dostupnih informacija, tako da me cudi da se ovako blamiraju.
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Još jedan rat u kojem navijamo i brojimo mrtve,uništene tenkove i avione radujući se tuđoj nesreći sve dok nas opet isto ne zadesi,kanite se gluposti,pogledaj sebe i oko sebe
Klix redakcijo. Objavili ste slike gdje au najmanja oštećenja i to samo jedan manji dio aerodroma. . Pokažite slike gdje su avioni pogođeni.
Ono kad nakon 200 balističkih raketa gledamo satelitskim snimkama jel se slučajno vidi gdje koja rupa na izraelskom teritoriju ili su ih stvarno 99% skinuli.. zamislimo da je tih 200 raketa išlo u supeotnom smjeru, sad bi gledali apokaliptične slike od tamo. IDF je gotovo neuništiv.
Ali je tvoj ZakMo unisten
Baš lijepo urađene slike. Blago se Vama Vas ništa ne boli, tiru tiru ra, Vama nije ništa tiru riru...
Jednostavno mediji takav narativ nameću da su Izrael i Amerika toliko moćni da ih niko ni okrznuti ne može. Rusi osvoje u Ukrajini 50 gradova 100 000 km2 najurbanije površine pored 500 milijardi pomoći koje je Ukrajina dobila u oružju od zapada i Rusi su nesposobni i jadni, a Izrael ne može kopneno Gazu da osvoji koja je manja od jednog grada i Izraelci su super moćni. Jedino što mogu da bombarduju gusto naseljene dijelove gdje ima mnogo civila koji nemaju nikakvu PVO zaštitu.
To je njihova taktika, isto su uradili i sa kartom zemlje. Svi u skoli ucimo na karti koja uopste ne predstavlja zemlje onakvima kakvima jesu po u stvarnosti po velicini. Sve se svodilo na to da Afrika bude prikazana manjom i potlacenijom, dok u stvarnosti- SAD i jos 14 zemalja mogu stati u teritorij Afrike. Iran je npr 7 puta veci od velike Britanije, i samo 6 puta manji od SAD-a. itd
Ljudi uništili preko 50 aviona F16 . Lažu kao da im je D Čosic pravio
Imali veceg H a j v a n a Od bosnje koji slavi po sarajevu Iranski napad???
Ima i veci H a j v a n. Kameni koji je ispuzao po ovakvom losem danu.
I nikako ni jedan avion nije oštećen? Samo bezveze zgrade? Čuj to.
Sta kaze sleepy Joe neubitacan napad bio bez posledica hahahahah
gooUser....353 Neka u zapadnom Mostaru organizuju sjećanje na stradanje jevreja u II sv ratu.
svojnasvome 722.. Mislim da je Iran njih ponizio zato su ovako i zapjenili. Šta je bilo klixe zašto brišeš komentar.
Krenuli su na Hezbolah i u prvom okršaju imaju mrtvig komandanta i 30 vojnika izvan stroja . Nije Hezbolah bolnica i goloruki civili u Gazi , to je obučena vojska od Brazilskih oficira . Zato ovo zlo treba što prije prekinuti i sklopiti primirje .