Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi tenkovi i oklopna vozila u modernim ratovima su postale komore smrti
Bake salje Robote ali high TEK!
Poslali su njima Slovenci i tenkove M84. Dogovor je da istočna tehnika ide Ukrajincima, a onda Njemci daju Leoparde i Mardere tim zemljama kao zamjenu. Tako je npr. I Grčka dala preko 100 tih BMP.
Kakva je ovo šklopocija! Ovo nije ni za otpada.
RADILA SE PODJELA IMOVINE BIVŠE SFRJ - ali nikada nisam vidio da se podjelila i ogromna vojna imovina (avioni, tenkovi, ...) koja je u najvećem broju završila u Srbiji
Samo neka party ide dalje a planeta u propast. Pa dosta je bilo i rata i uništavanja. Vrijeme je da se pozabavimo spasavanjem života i planeta. Nema rezerve
Pitam se gdje bi bio kraj Bošnjacima da su dobijali.silno oružje umjesto što su Amerika i Evropa sva moguća embarga pucali.
Reče Kastro davno da ce treci svjetski rat voditi Rusija protiv fasizma ali ce se u tom ratu fasizam nazivati demokratijom!
Ja sam 92 imao tandzaru iz 1918.I pomogla.
tenkovi i sva oklopna vozila u medernim ratovima su postale komore smrti
BVP-M80A je zapravo spoj sovjetskog BMP-1 i francuskog AMX-10P. Dobra masina
Vozi i puca 20mm i protupklopne rakete, jednu Strelu 2M te može prevesti odjeljenje. Vi koji niste bili u ratu nego ste igrali Blitzkrieg,MoH, CoD ne kontate.
salju svi smece da ih rusi unistavaju besplatno
Dvaput sam pročitao ovo " Među najznačajnije donacije koje je je Slovenija uputila u Ukrajinu spada 35 oklopnih vozila BVP-M80A jugoslovenske proizvodnje" A zadnja rečenica ide, kako je ovo ušlo u proizvodnju 1979e.
Pa mamicu vam svima ,i EU komplet ,mozete donirat Ukraini a nama niste htjeli ni psecu hranu,ma ja kod nas je Mujo,Ivan,Srdzan ...a tamo je zna se ko...