Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam
Hezbollah baš i nije najpametnije udruženje građana na svijetu. Da je situacija obrnuta hvalili bi ste genijalnost Hezbollaha i naivnost Izraelaca, priznajte.
Meni je genijalno sta god uzrokuje...
A vi bi rekli da je to terorizam - sto i jeste.
Eh sad tuzba protiv firme preko koje su kupili pejdzere i nadam se da ce dobiti milijarde odstete.
čestitke!
Osim sto godinama znaju gdje su, sta pisu o cemu razgovaraju, sta planiraju... sad i ova akcija, sposobni su nema sta. Treba shvatiti da nauka i pamet nemaju zamjene, koliko je neko sposoban i educiran toliko i vrijedi.
klasicni terorizam, kad otvoris enciklopediju ovo pise. Drzavni terorizam, e sad ako hezbolah postavi bumbu recimo u londonu u kom se vozi dva vojnika iki uposlenik ministarstva izraela , to je ok po ovim standardima nema terorizam
:-)
Maestralan potez agenata Drzave Izrael u onesposobljavanju terorista! Nije ni cilj da izginu svi ovi teroristi. Nego, zbog eksplozija uredjaja, niko od njih vise ne moze biti aktivni borac/drzati pusku jer su trajno invalidi sad bez prstiju, saka, bubrega, itd. Bravo za Drzavu Izrael! Udar na terorizam!
Ali koje su posljedice ovakve akcije? Ako je Izrael poceo koristiti taktiku koju koriste teroristi , zasto onda sada te organizacije ne bi pocele koristiti istu taktiku. Sta ti daje garanciju da sutra nece poceti ubijati politicare koji su protiv Izraela u drugim državama , Izrael je drzava koja je u stanju da terorizira cijeli svjet (odnosno terorizira ga vec dugo).
To sto ti pricas se nece desiti. Drzava Izrael samo brani svoje pravo na postojanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika tegoba i muk u SDA taboru
HIHIHIHIHIHIHIHOHIHIHOHIHAJAAJAJAAJAJHUHUHUHUHUHUHHEHEJEEJEJEHEJHIHIHIHI
Ogavno sta rade bezdusnici. Kakve veze ima ovaj momak s bilo cim. Kakvo neprijateljstvo krvoloka...
Teroristicki napad