Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah vam pomogao u borbi protiv onih koji su pružili ruku šejtanu
Mostarac0dDo Jestel promijenili nazive ulica po Mostaru što ste veličali krvnike Židova? Nemoj biti licemjerno pašče budi osoba sa principima, ovako si obična šuga bez vlastitih uvjerenja
Allah da pomogne? Hoće li vama Bošnjacima kad pomoći da dođete tobe?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Regularna vojska Palestina usla na okupirane dijelove svoga teritorija, promijenite naslov, prestanite nasilno prekrajati istinu
tako je
Free Palestine 🇵🇸
a neke komentare ne mogu žeš like heheheh klixe
Rat nikome nije dobra donio....možda ovo bude prekretnica u odnosima Izraela i Palestine? Pad desnice u Izraelu? Možda???
STA DRUGO OCEKIVATI KADA DRUGOG KONSTANTNO MALTRETIRAS I TJERAS SA NJEGOVE ZEMLJE...
Jel' Izrael priznao nezavisno Kosovo
Čovječe, ako im Hamas može uraditi ovo, zamisli šta im tek Hezbollah, Iran i Assad mogu uraditi. Sad kad vidimo prvog u Hrvata i Dodika da umjesto da izigravaju Jevreje po Izraelu idu kod Ajatolaha u Teheran.
Baš kad su se mnogi digli protiv Natanyahua i želi da stvori potpuno kontrolu nad svim bitnim faktorima u Državi. Sumnjivo nema šta, treba mu glasova i podrška protiv "neprijatelja"
Bas mozes u Izraelu ubit civila?
Ne shvataju izraelci da ne mogu drzati ljude u kavezima, da ovi ljudi nemaju sta izgubiti, život u kavezu nije život, i još uz uvjerenje da ih poslije smrti čeka nagrada rezultat je ovo.
Nisu oni upali u Izrael, nego su uspjeli izaći iz koncentracionog logora Gaze i ući u svoj okupirani teritoriji. Prestanite biti nasilnici sa tim narativom jer dok god postoji nasilno etnički očišćena tvorevina kao što je Republika Srpska i Izrael dajući im nekakav legitimitet,nema pravde ni mira na svijetu. Demokratija gubi smisao, zapamtite.
SPECIJALNA OPERACIJA HAMASA,U BORBI PROTIV NACISTA
Luda vremena dosla ,da normalan covjek nemoze prozivjeti svoj zivotni vjek bez ratni posledica.To znaci daje covjek covjeku najvece zlo a ne prijatelj.
Svaka cast braco Palestinci , jos da vas podrze druge arapske drzave umjesto sto vas izdaju vi biste satrali tu stoku cifutsko-cionisticku.Samo silu oni razumiju.
Prije tačno 50 godina su Egipat i Sirija svim raspoloživim sredstvima napali Izrael. 2 sedmice poslije Izraelski tenkovi su stajali u koloni da uđu u Kairo i Damask. Zaprijetili im Ameri i Sovjeti da to slučajno ne rade. Samo neko ko mrzi Palestince može da navija za rat protiv Izraela. Oduvace ih....
Ne budite naivni, ovo je Hollywood (Californication) sa ciljem slanja vojske u gazu. Ovo nema veze sa Hamasom i Palestincima. Tzv. Terorisi se uvijek pojavljuju tamo gdje Veliki Inkvizitor želi poslati vojsku vidi Mali, Niger, Siriju.... ali i recimo pirate oko Somalije
Sva puna podrška Palestini!!!