Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netanyahu - dijete poljskog useljenika, prezimena Mileikowski - ne prestaje da priča o anti*emitizmu kod Arapa, koji su semitski narod. Izvrnuto-obrnuti svijet.
Bas tako.
Narodi se kategorišu po jezicima kojim govore, a ne geografskom porijeklu. Takodje, vecina izraelaca jevreja su potomci izbjeglica iz arapskog svijeta, otakle su prognani u Izrael.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oborena je izvan granica Izraela. Raketu su oborili ili Saudijska Arabija ili Jordan. To su arapski šeici, kraljevi o predsjednici. Ci on isti čke sluge i podanici.
I ja treba da se sikiram za Palestincima a njihovu braću boli ona stvar za njima jel?
Nije ovo prvi put da oni brane Izrael. Oni imaju potpisan pakt sa Izraelom. Arapima je glavni neprijatelj Iran a glavni saveznik Izrael. 50000 mrtve djece u Palestini njima nista ne znaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treci a n t i k r i s t. Prvi je bio Napoleon Bonaparta, drugi brko. Ovaj je treci. Razarac svijetova. Kazu po knjizi da se rodio blizu Egipta.
Vučiću, jes to ti? Hahaha, hvala Mirko, spasio si mi zivot. Svi svijetski probisvijeti su u zivotnoj drami, interesantna strategija
Ne sekirajte se sljedeći su H ut i na redu.
Mogli su gađati i praćkom
Poznatoj frizuri fale još poznatiji BRKOVI.
Mileikowskog opet promašili!
@technograd Nemaš ti pojma sa Istorijom! Samo 2-3% Izraelaca koji su Jevreji potiču od Semita! DNK je razbio sve laži o semitima u Izraelu kao i knjiga 13-to Pleme od Jevrejskih autora! Zato je Izrael zabranio da se u Izraelu Narod testira preko DNK osim u slučajevima kada je to medicinski opravdano uz ljekarsko odobrenje! Pravo prezime Nathanyahua je Mieilkowski porjeklom iz Poljske
veliko yzlo je oko israela, a gadjaju ga prackama. Da su oni ok, mislite da nebi uskocija saudiska arabija i ostali. Ma nece da sa zlom imaju posla
Lik najmanje izgleda ko cojk
Valjda će jedna nekad i potrefiti
Samo uzvratiti
zašto nema letova iz i za TLV , ako su oborili
Gradsonačelnica Sarajeva Benjamina i sdp u delirijumu od radosti..........
Ma situacija je bezazlena i nemoguca, palestinski narod tesko da ce se izbaviti. Nadam se miurnoj disoluciji ali zao mi je samo djece neduzne.
nek svi urade ko huti i eto, ali situacija je nerjesiva samo za klikerashe koji provode vrijeme u kladionici
Kakvoj disoluciji??? O čemu ti pričaš??? Znaš li uopšte pojam disolucije turbofolkeru ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)