Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O, ne, oboljeli kriminalci odgovorni za operaciju "Condor", "crne projekte" mučenja, MKUltra, atentate vođa u Južnoj Americi i slične stvari. Plakaću od žalosti.
Kako prigodno.Orkestrirano izazivaju proteste na Kubi kako bi uveli svoju "demokratiju"( a vidjeli smo na Bliskom Istoku kako izgleda) i sad kad su provaljeni na svakom frontu još će ispasti i žrtve "komunista" sa Kube i Rusije. I još svekoliku javnost obavještavaju na sva zvona o zdravstvenom stanju svojih agenata. Pa ovo je stvarno šprdačina.
Moraju ih ili voditi u nase piramide ili zvati Torabija, bez toga belaja se rjesit nece
hajvanski sindrom
možda jednostavno u kancelarijama imaju neki uređaj koji to uzrokuje. od klime pa na dalje.... ili je šuplja ko i iračko hemijsko oružje ...
Sve po zaslugama...
Htjeli ste protiv Kineza, eto van sad.
ma to je long covid ba :)
Mozda je ipak savjest proradila kod pojedinih.
Uzroci zapadnog propadanja nisu fizicke prirode vec metafizicke tj. golgote civila Afganistana, Iraka, Sirije, Libije, Gvantanamo (jos uvijek drze ljude bez presude i izivljavaju se), gladni u Africi, otimacine. Bozija kazna ce se uzrokovati razlicite prirodne i druge zakonitosti do sada nevidjene.
Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne.
Aaaa zar je tesko reci da je 3 svijetski rat vec uveliko poceo i da se vodi virusima,bolestima i drugim slicnim stvarima
poseremseipopisam naovajkliks kasume plokirali prija bajrama danesmjem niceztitat narodu naj veci prasnik.sramvas istid bilo viste opicna dubra inevjerujem dastemi ovo mogli uradit.daje bijo bosic iluskrs nebime plokirali tad.jepovasonaj kovas na pravi.
Pričam ti pričam, i na kraju opet Rusi krivi 🤣🤣🤣