Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi se pridržavaju zakona EU?! Haha
EU može da ga p... Telegramu.
Telegram je apsolutno spijunska aplikacija. Moje zadnje iskustvo sa tom aplikacijom je bilo kada sam povezao moj Home Assistant da mi salje slike sa kucne kamere ako neko provali unutra i da porukom preko telegrama aktiviram uredjaje u stanu. Nakon 2 sedmice su mi počeli neki iz Rusije upravljati kamerom i svim uredjajima kojim sa povezao preko telegrama. To je najgore iskustvo koje sam imao i na koje sam pao kao levat. Nikad više ništa rusko
Nije to do Telegrama nego do Home assistanta i tvoje nezasticene kamere koju si stavio online. Telegram ima 40ak zaposlenih, mahom izvan Rusije i skoro milijardu korisnika. Ko da njima koristi snimak stana nekog random lika iz BiH. Bio si neoprezan i to je to.
@trolololo moj home assistant je apsolutno zaštićen. Telegram API je šupalj ko Švicarski sir! To svi developeri sada znaju, zato ga više skoro niko ne koristi kao API
Vratite nam MSN-a, mIRC-a i ICQ-a, evo vam Instagrooomi, Telegram i X-a
Shock factor for Bosniaks: ICQ is also Israeli, like most of high-tech thingies.
Shock factor for all the Constituent peoples of Bosnia/Herzegovna: mIRC was created by a Palestinian called Khaled Mardam-Bey, meaning he comes from a begovska famelija, the "Bey" suffix.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad lagano kad pocnu padati velike ribice, Idee pravda... Drogenzi bite
Genau, natrlich.