Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bilo tako,Najjaca zracna odbrana svijeta je oborila sve dronove,pozar se sam desio zbog losih elektricnih instalacija.
Sutra skae cijena goriva u BiH
Zracna odbrana je presrela sve dronove. Skladiste nafte je zracna odbrana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj dima i otrova, a meni kazu da moj Golf zagadjuje klimu jer nema katalizator?
Zato cemo se danas prziti na 34. Ali razumijem i Ukrajince. I iz Gaze je otislo u atmosferu tone otrova. Kina proizvodi 31 posto globalnih emisija CO2 iz fosilnih goriva. Solarni fotonaponski paneli (PV) ispustaju pet puta vise ugljicnog dioksida nego sto se dosad mislilo...itd.... Sta god je motiv, planeta se unistava.
Motiv su pare...zasto se Teslin projekat besplatne elektricne energije za sve ljude, sasjekao, bolikrao i odma hidroelektrane su usle u pricu....PARE !
slava ukrajini
rokaj rusistike faiste
Ovo mora da boli
Ide Hifa na 5 marki
To to, samo nek sve izgori, a nama elektricna auta kao green agenda...
Valter brani Sarajevo
brrrrrrrr, ta e Rusi sada? Izrazili su nezabrinutost i idu dalje.
kontali setati kroz ukrainu hehehe nece im dat mira ukrainci, zeznuli sus e dobro
Sve je ovo Putin predvidio jos 2001 i sve ide po planu
u specijalnoj operaciji hahaah
dogovoren pozar kako bi se ujedinili, sad ce pojacat proizvodnju i prodaju sj koreji i kini, to ce dovesti do skoka potraznje i prilivavstranih deviza , koje ce biti usmjerene u vojsku. To ce imati razarajuci efekat za ukrainu jer ce blagostanje u rusiji porasti a eksponencijalno pasti u ukraini, proizvodnja ce akociti te ce ukraina izgubiti a rusija postati svicarska
Opet opusak
Ode gorivo opet preko 3km
Treba ici kupiti toalet papira
Zastita od klimatskih promjena. Povratak na ekoloski prihvatljiva drva.
Zlocesti Rusi
Sad ce poceti kuknjava zelenkovih smrkaca