Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blizi se treci svjetski.. sve su prilike
Ne, svijet ima ogromne ekonomske problme, takoreći gigantske a Kina posebno u bankarskom sektoru. Vjerovatno će usljediti manevri i kriza će se okončati.
I ko ce ratovati protiv Uncle Sam-a? Jesi svjestan da su jaci od 20 zemalja koji su iza njih, zajedno!! Svjetski ratovi su bili moguci kada nije bilo tolikog gapa izmedju drzava, u naoruzanju, tehnologiji. US je toliko ispred svih ostalih, cak i saveznika, da rat protiv SAD jednostavno nije moguc?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Qrvinjski zapad se trudi svim silama da pokrene 3. svjetski rat haman. Da gurnu tajvance u vatru kao i ukrajince
Ma da, Amerika napada Ukrajinu. Logika domacih rusofila...
Neće na dobro ovo.
bajdenova administracija ce razjebat svijet. ne mora kina nista vojno poduzimat samo zavrni pipu. sve je dio plana. da mi je vidjet da uvedu sankcije kini. odma treba bjezat u planine, par kokoski, kakve stoke sitna zuba, hasov, motika. sve ovo ima u hadisima receno, samo nas narod cita klix i avaz i misli da je pokupio svu pamet svijeta. jer je to pisalo na klixu i kod avde
Treba malo skrenuti s Ukrajine pažnju
Ja znam šta god da se desi Amerima odgovara rat, kad je rat veliki i razoran njihova privreda najbolje radi i napreduje, kad ga nema ameri ga smisle i počnu.
A je li napisano ZAŠTO je sletjela na tajvan? Kava je drama u pitanju? I kakav je razlog njene posjete...morate drugačije koncipirati ovakve vijesti, ljudima iz ovog nije ništa jasno!
Može li pitanje, jer toga NEMA u tekstu: zašto je sletjela na Tajvan? Kaže diplomatska posjeta...hm..hm... Svuda se oni zavlače, u svakoj čorbi mirodjija, zamisli da je neki kineski državnik sletio npr. u Minesotu?
Sloboda nije Bogom data.To Nancy dobro zna i zato je otisla tamo.
Da provocira
Hajmo svi zajedno: kineske pi*ke
Ameri su najbeci okupatori i huskasi. Oni mogu da ratuju u bilo kojoj drzavi hoce,pozeljno da je bogata prirodnim resursima,napadaju koga hoce,provociraju koga hoce bez ikakvih sankcija. Nahuskali su ukrajince oa sad svi mi placamo cijenu.
Ova kina je najveće zlo na ovom svijetu majke mi
Kina je Karina. Kina je zmaj od papira! Kina ne smije prdnuti od Amerike!
Pišaju Ameri
Amerikanci jednostavno pacificiraju svijet. Prvo će Putina toliko iscrpiti da će moliti da prodaje žito, sad Kinezi budu li mrdali, mogu prodavati svoje mostove Hrvatskoj i Srbiji. Mora se znati da je Uncle Sam gazda.
da prodaje zito ne bil kupio bjeloga? ili nafte mozda? ili sta mu treba, naoruzanja? ili da onako pokazuje da ima para?
Ameri su Sila u prvom smislu te rijeci!
Konezi su rinaka. Nemere jiko na USA mada ih ocima ne mogu. Ali je tako kako je