Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u Mosulu (400.000 ubijenih) nije genocid. Koliko licemjerno
Nema pojam genocid veze sa brojem ubijenih
s cim ima veze, sa tim sto Madjarska nema more?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šprdnja sa riječi genocid.
Noćas se predalo 2000 nacističkih vojnika. Oslobađanje Mariupolja je ubrzano.
Opet se smrdljiva prekodrinska žgadija okupila na portalu od ranog sabaha. Sjetim im se kompletnog ženskog roda!
Genocidaši nego šta. Nek cijeli svijet vide kakva je poganština. Ali tu je Bayro TB2 da ih u sanducima mrtve i ugljenisane vraća kući!!!!!
Kada se neki termini previše upotrebljavaju u cilju degradiranja "neprijatelja" te vijesti postaju beznačajne i neupotrebljive... Biden je stari jadni čovjek kojeg one vještice šetaju i govore mu šta da kaže a po nalogu nacističkih šefova iz zatvora koji vode Ameriku i pokušavaju da pokrenu 4 rajh
Zamisli kad Amerikanac kaze da je bio genocid, neprocjenjivo!
rusi su dokazana GENOCIDNA pogan ko i braća im prekodrinci. Kazna će biti brutalna!
Boga pitaj koliko ima ubijenih civila do sad od strane ruskih fašista. Skupo će ruse koštati ovaj genocid koji su počinili.
E jesu braća sa Srbima, ista ih je kuja okotila
Za manje od dva mjeseca, ruski fashisti i agresori su u Ukrajini izgubili više ljudi i naouružanja nego za 10 godina rata u Afganistanu! To najbolje govori o kakvoj kharini od vojne sile se ovdje radi!
po zapadnim medijima samo
@gooUser1649660594 A po ruskim i srpskim medijima, ruski agresori su već prvog dana osvojili cijelu Ukrajinu i to bez i jednog poginulog. 😂😂😂😂😂😂
Opet ste slučajno zaboravili napisati da je se predalo oko1000 ukrajinskih marinaca u Mariupolju.
Ako agresor, zločinac i fashista Putin ima muda, neka samo metak ispali prema bilo kojoj NATO članici! Rusija je kharina od vojne sile! Oni potapaju sami svoje nuklearne podmornice zajedno sa komplet posadom, i bez neprijatelja!
Neka brane Ukrajinu tako sto će bombardovati Moskvu.
@gooUser1645196479 Biće i to samo neka pokušaju napasti bilo koju NATO članicu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bajden ponovio. Nodje veze, uradite nesto da zaustavite osim sto administrativno ponavljate ko papagaji.
Ruski agresori su dokazali svijetu da su kharina od vojne sile i učinili da NATO dobije nove članice i bude ujedinjeniji nego ikad!