Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vidite koji je recept sa zapadom? Okrenuti im ledja i sve ti nude.
Indija ima više stanovnika od Kine.
Mogu da shvatim da drzava prima odredjen broj stranih radnika ali da ih primas toliko da tvoj narod postane manjina, da izgubis nacionalni kultorl9ski identitet, to ne mogu da shvatim nikako.
Kako ne možeš da shvatiš pa moraju da primaju jer izumiru nema priraštaja bez stranaca bi ostali pusta zemlja zaključali fabrike i postali bijeda bez industrije.
Kud ga ne pojede lav dole! Holz brko br. 1
Njemacka prelazi u Brics:)
Modi ošmekao Putka!!
Famozni Brics je maska Putinu kd strane njegovih tkz prijatelja. Priča staje kod sastanaka, a poslovi se vode na Zapadu. Kini je najveći trgovački partner Amerika, Indija je okrenuta Evropi, a to su dva najveća ruska "saveznika". Zapad je lider i tako će i ostati.
U cemu lider? Jesu Kina i Indija zapad?
Biti u BRICS ne znači da ne treba poslovati sa zapadom