Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati nam Anđu svegati. Izgleda da je ona bila glavna za izmirenje kad se muška kerad krenu svađat.
Da je ostala Andja,nebi rata bilo vjeruj mi
Pa ne bi bilo rata sigurno, radila za ruske interese babuskara namazana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukrajina je prepuštena sama sebi, uzalud su njihovi pozivi za pomoć
Nije Ukrajina prepustena sama sebi. Dobija naoruzanje od drzava koje su clanice NATO-a. Ovaj lupa, NATO je vec umijesan u ovaj rat. Pitanje je samo da li ce na kraju podijeliti Ukrajinu kao sto su podijelili nas na entitete.
Nek si reko na klixu da njemacki kancelar lupa. Koja pomutnja uma u ovoj zemlji to je nevjerovatno jbt..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala, Herr Scholz! Zao mi je Ukrajine, ali kako njima ne zelim rat jos ga vise ne zelim sebi.
Olafe, ma koga ti lafiš, ti si se nešto dogovarao sa Rusima, a mutiš i pokušavaš da Ukrajinu uvališ u dugi rat ne bi li sebi stvorio dugotrajno tržište oružja i municije. Hajde znamo na jednu stranu interesi i profit, ali na drugu ovo je preopasno i rizikuješ da nas provedete na put bez povratka. Isto važi i za francuščića Macrona!!
zato ce oni doci do tebe!
Je li Ukrajini opasno? Njima je vec 3. svjetski!
...ili u prevodu: "NATO nece ucestvovati u ratu u BIH...ako i oni budu napadnuti!"
Ehm, dragi bosanci, toliko o evropi. Ukrajinci će sve to lijepo platiti svojim životima i izgubljenom budućnošću dolazećih generacija. Vi će te platiti bijedom. Grijati se sljedeće zime nećete a siromaštvo is the new black.
Greska
Gori nuklearna elektrana.. hocel iko zaustaviti onog ludjaka,????
Dragi Ukri, bio jedno jedan čovjek kod nas 93’ na aerodromu, kaže ovako - Dont’t, don’t, don’t… don’t think that west will come to solve YOUR conflict. Don’t dream dram… tad sam, iako 10-godišnjak shvatio, u se i u svoje kljuse.
oruzje se ne vozi direktnko... i nase je u ploce stizalo poluprazni kamioni stizali u Sa
Slobodno recite da se nesmijete suprostaviti Rusiji , ljudi ginu , unistavaju toliku imovinu i infrastrukturu jedne drzave , i raseljavaju toliko stanovnistvo a vi to nijemo posmatrate !
Zao mi je Ukrajne, ali Putin je poludio i ni jedna drzava nije vrijedna WW3! Dovoljno su Putina gurnilu u cosak, manijak je spreman da koristi nuklearno oruzije, a tek tad bi htijeo vidjeti ove koje zahtijevaju NATO intervenciju, kad bi slijedecih 50 godina zivjeli po podrumima, bunkerima i jeli ribu iz konzerve. Nije ovo sala
Logi, Amerika se pita a ne vi
mozetw zapocet al ne i dovrsti lopovi
Nato je drustvo jednog lica, a prebivaliste tog lica je daleko, daleko...